Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Світова преса рясніє повідомленнями про вибухи у громадських місцях. Не проходить й тижня, щоб громадськість не сколихнула інформація про черговий теракт у метро, аеропорту, торговому центрі чи на зупинці транспорту …

На щастя, подібне лихо допоки минуло Тернопільщину. Нас іще не торкнулася істерія великих міст, коли городяни панічно бояться опинитися у натовпі й пильно приглядаються до кожного незнайомця із пакунком у руках. Але поінформований - значить убезпечений.

Тернополян повинні насторожити валізи, пакунки, залишені у людних місцях без нагляду, особливо, якщо від предмета надходить характерне годинникове цокання, чи до нього приєднані нетипові деталі. Коробка з-під цукерок, банка з-під кави, книга, блокнот, якщо від них пахне бензином, гасом, розчинником і їхня маса значно перевищую звичну, теж можуть нести потенційну загрозу.

Наявність у дверях, вікнах будь-яких сторонніх предметів (дроту, ниток, шнурів, важелів), ще одна ознака можливого вибухового пристрою.

Небезпечний предмет зловмисники можуть заховати смітті і відходах будівельних матеріалів, тимчасових конструкціях. Насторожити повинно порушення ґрунту чи покриття на газоні.

Зловмисники можуть прикріпити вибуховий пристрій також до транспортного засобу. Потенційно небезпечним є автомобіль припаркованийу неконтрольованій зоні й залишений на тривалий час без нагляду.

Якщо ви виявили дивний предмет, схожий на вибуховий пристрій, негайно телефонуйте 102 у будь-який підрозділ міліції. До приїзду спеціалістів у жодному разі не намагайтесь перенести знахідку чи самостійно її розібрати.

Cектор зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.