Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час проведення санкціонованого обшуку вчора 4 березня у містя Зборів на вулиці  Б.Хмельницького працівниками райвідділу міліції виявили 49 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, а також 45 ручних гранат та 4 мінометних мін.

«Стосовно чоловіка, на господарстві якого зберігались життєнебезпечні знахідки, проводяться слідчі дії, — повідомляють у прес-центрі обласного управління ДСНС. — За попередньою інформацєю, він збирав метал для подальшої його здачі у пункти прийому брухту. Вочевидь, у гонитві за наживою не гребував й боєприпасами. І вподальшому, швидше за все, планував їх розібрати й також здати у металобрухт».

Часто подібні необачні дії призводять до трагедії зі смертельними наслідками. Адже боєприпаси, що пролежали декілька десятиліть у землінесуть смертельну загрозу. Під впливом навколишнього середовища вибухова речовина стає надчутливою до будь-яких подразників: струшування, тертя, нагрівання тощо.

 До слова, зберігання зброї, боєприпасів та вибухових речовин, знайдених за різних обставин—незаконні. Стаття263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.