Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Більше 250 повідомлень про шахрайства з банківськими картками надійшло минулого року в департамент безпеки "ПриватБанку". Із них 120 — правоохоронці внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань.

 Загальна сума, яку втратили мешканці Тернопільської області у 2014 році, перевищує 300 тисяч гривень. У цьому році працівники банку зафіксували уже близько 60 випадків шахрайств, з них по 32 розпочали кримінальні провадження.

 «Ми постійно співпрацюємо з міліцією і проводимо спільні заходи, щоб убезпечити наших клієнтів від шахраїв, — розповідає заступник керівника департаменту безпеки "ПриватБанк" Анатолій Сівчук. — Якщо користувач вчасно повідомляє про шахрайство, ми оперативно блокуємо карточку і намагаємося впіймати зловмисника».

Щоб вберегти кошти користувачів карток, представники банку основні моменти прописали в договорі, який підписується клієнтом. Одна з основних умов —нерозголошення особистих даних.Дозволяється повідомляти лише номер картки, який складається із шістнадцяти цифр. Інша інформація — конфіденційна. В жодному разі не можна говорити стороннім пін-код картки, термін її дії, який вказаний на основному боці, а також цифри, зазначені на звороті.Працівник фінустанови ніколи не буде випитувати особисті дані. Уся необхідна інформація уже є в банківському реєстрі. Єдине, про що можеспитати консультант, це кодове слово, яке прописується при активації картки. Якщо ж у клієнта банку є кілька карток, у нього можуть запитати ще про чотири останніх цифри 16-ти значного рахунку.

«Найбільше потерпають неуважні та безпечні власники банківських карток, купуючи та продаючи товари в мережі Інтернет, — наголошують у прес-службі управління обласної міліції. — Шахраї не рідко прикидаються працівниками банку і повідомляють про ті чи інші проблеми з нарахуванням коштів та просять сказати конфіденційну інформацію. Нехтують правилами безпеки й люди, які повідомлять коди, які приходять по «смс». Ще один різновид шахрайства — за допомогою послуги "Екстрені гроші".

 Якщо Ви отримали SMS про витрати, які не здійснювали, терміново повідомте про це у ПриватБанк, зателефонувавши на номер 3700. Клієнти можуть вільно телефонувати в банк як на короткий мобільний номер, так і вже звичний «довгий» номер 0 800 500 003. Усі дзвінки з мобільних телефонів на номер клієнтської підтримки ПриватБанку безкоштовні.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.