Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На даний час в області працює 12 малих ГЕС: Більче-Золотецька, Пятничанська, Кудринецька, Ніврянська, Завалівська, Осівецька, Топольківська, Касперівська, Коропецька, Янівська, Дичківська, Скородинська загальною потужністю 10,8 МВт.

У 2010 році цими малих ГЕС в області вироблено 28,1 млн. кВт/год електроенергії, що еквівалентно 9,87 тис.  тонн умовного  палива.

Фізично та морально застаріле обладнання діючих малих ГЕС не забезпечує надійне електропостачання та якість електроенергії, призводить до збільшення експлуатаційних витрат. Тому економічно доцільним є проведення технічного переоснащення та реконструкції діючих в області малих ГЕС з метою підвищення їх ефективності за рахунок конструктивних новацій.

Розпорядженням голови ОДА схвалено проект обласної програми розвитку  малої  гідроенергетики на 2011-2015 роки.

Метою програми є забезпечення ефективного розвитку малої гідроенергетики з максимальним використанням економічно ефективного гідроенергетичного потенціалу,  вдосконалення управління об'єктами малої  гідроенергетики та підвищення рівня їх безпеки, збільшення регулюючих маневрових потужностей малих ГЕС, зменшення споживання органічних паливних ресурсів і техногенного навантаження на довкілля.

Загальний    обсяг   фінансування  Програми  становить  39  млн. гривень,   в  тому  числі  за  рахунок  коштів: обласного  бюджету –  0,5 млн. гривень; коштів  небюджетних  джерел –  38,5  млн. гривень.

Термін окупності пілотних  проектів програми  складає  від 5  до 8  років.

Головному  управлінню  розвитку  інфраструктури  обласної  державної  адміністрації  доручено подати   проект  програми  на  затвердження  сесії  обласної  ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.