Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Сергій Надал "раптом" вирішив привітати з “круглою датою” приватний телеканал TV-4 навіть на офіційній сторінці мерії. Звісно, справа добра. Тим паче, що цей телеканал від початку каденції нині діючого мера вже так файно звітує про його “важку, але благородну” працю на посаді (безкоштовно, звісно, адже відомо, що всі бізнесмени, особливо власники ЗМІ, небачені альтруїсти — прим.ТТ). Від імені міськради Юлія Винокур, директор телеканалу, вже неодноразово отримувала подяки, грамоти і, так би мовити, цінні призи (дешеві “планшети” мається на увазі, а не те що дехто подумав — прим.ТТ).

До слова, останніми днями свої ДН святкували не тільки ці телевізійники, а й деякі інші місцеві ЗМІ, але вони, певно, не заслужили від мера Тернополя віншувань...

Від імені Тернопільської міської ради і всієї тернопільської громади вітаю колектив телекомпанії «TV-4» із 21-річчям. Завдяки  вашим старанням люди знали, знають, і знатимуть про найцікавіші новини в Тернополі. За 21 рік вашої діяльності, старанням колективу, керівництва ваша телекомпанія стала рідною тернополянам. На ваші об’єктивність, оперативність, професіоналізм десятки років надіються тисячі жителів нашого міста.

Переконаний, дуже знаковим є те, що ви є ровесниками Незалежності України. Ви ставали на ноги разом з Україною, переживали основні складні моменти її становлення та розвитку. Ви за цей час фіксували своєрідний життєпис міста, його живу історію. Можна з впевненістю сказати, що на ваших програмах виховувалась і тернопільська громада, і тернопільська влада.

Сьогодні «TV-4» - це бренд, який єднається з містом і є його невід’ємною частиною.

Щиро вітаю вас з 21-річчям. Нехай вас ніколи не покидає натхнення. Бажаю вам задоволення від роботи, яку ви робите, яку ви любите. Бажаю реалізації творчих планів та ідей, здійснення усіх мрій і сподівань. Бажаю, щоб довіра, яку ви заслужили, ніколи не маліла. Творчих успіхів вам, безмежного натхнення, креативних ідей та вдалого їх втілення.
З повагою, міський голова Тернополя Сергій Надал


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.