Нове на сайті:
“Від інструментів до безпеки”: Тернопіль передав бензопили для ЗСУ Тернопіль: острів чистого повітря чи жертва брудних ігор? Інноваційні “очі” в небі: Тернопіль передав ЗСУ 50 новітніх дронів Найкраща школа в області - не в Тернополі Тернопіль для ЗСУ: Сергій Надал про нову техніку, що рятує захисників У Тернополі хочуть перейменувати відому ще з 18 століття вулицю Тернопіль для ЗСУ: "Бойові пташки" зміцнюють оборону 42-ї окремої механізованої бригади Тернопіль для ЗСУ: нові РЕБи та антидронові рушниці рятують життя бійців 35-го батальйону У Тернополі судитимуть зрадника, який допомагав гауляйтеру Запоріжжя Тарифи на тепло та гарячу воду для населення Тернопільської громади пообіцяли не піднімати На Тернопільщину продовжують прибувати ВПО Передали «тернопільські» РЕБ та антидронову рушницю для 78-го окремого десантно-штурмового полку – Сергій Надал Тернопільські антидронові системи рятують життя наших воїнів Тернопіль для ЗСУ: 6 вересня передали 10 тепловізорів для бійців 55 батальйону Передали 40 FPV-дронів для спецназу поліції – Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У вівторок, 16 жовтня на Тернопільщині з робочим візитом побував Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. Головний міліціонер країни вручив тернопільським правоохоронцям ключі від службових автомобілів та заклав камінь у фундамент будинку, де співробітники міліції отримають квартири. На зустріч з Міністром були запрошені голова обласної адміністрації Валентин Хоптян та міський голова Тернополя Сергій Надал.

Розпочалося перебування Віталія Захарченка на Тернопільщині з вручення ключів від службових автомобілів. Двадцять чотири автівки відтепер будуть у користуванні оперативних служб, підрозділів громадської безпеки, слідства, районних відділів внутрішніх справ. За традицією транспортні засоби освятили священнослужителі.

З подвір’я обласного управління внутрішніх справ, де відбувалося урочисте вручення, до зали колегії зайшли керівники служб і підрозділів обласного управління та районних відділів внутрішніх справ. За участю Міністра та представників обласної і міської ради відбулася робоча нарада.

– Перебування на Тернопільщині – приємна подія для мене, –звернувся до присутніх Віталій Захарченко. – Насамперед тому, що вдалося допомогти обласному управлінню у плані матеріального забезпечення – було вручено ключі від автівок, котрі віднині будуть використовуватися для оперативних виїздів на місця події, для патрулювання. А ще хочу вручити сертифікати на отримання квартир тим співробітникам міліції, котрі потребують поліпшення житлових умов. З рук Міністра десятеро офіцерів отримали сертифікати гарантії на отримання житла.

- В нашій державі відбуваються значущі події для особового складу органів внутрішніх справ, – наголосив Віталій Захарченко. – Багато уваги цьому приділяє Президент країни. Під час кожної зустрічі з главою держави ми обговорюємо питання розбудови, модернізації відомства, соціального захисту працівників міліції.

Останнім часом звучить чимало заяв про скорочення особового складу служб та підрозділів. Запевняю вас, підстав для цього немає. Ми працюємо над підвищенням кваліфікації наших співробітників, над тим, аби наша робота була ефективнішою. Для цього технічно переоснащуємося, забезпечуємо підрозділи новітніми технологіями, які використовуються в цивілізованому світі. Бо якщо міліція буде здатна швидко та ефективно виконувати свою роботу, то довіра громадян до нас зросте, підвищиться авторитет правоохоронної структури. А з цього починається розбудова нової демократичної соціально-правової держави.

Попереду нас очікують серйозні політичні події – вибори народних депутатів. Я звертаюся до вас, щоб, перш за все, ви були правоохоронцями. Ми – поза політикою. Наше завдання – охорона громадського порядку.

Відтак Віталій Захарченко звернувся до представників місцевої влади з пропозицією розглянути питання запровадження в області програми «Безпечна Тернопільщина». Такі проекти уже успішно працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Одеській областях. Перш за все, це ефективність діяльності патрульних нарядів, оперативне реагування на звернення громадян. Програма дає можливість органам внутрішніх справ переходити на нові технології.

Наступна пропозиція Міністра стосувалася створення сервісних центрів. Для прикладу, на базі реєстраційно-екзаменаційних відділів (МРЕВ) можна надавати послуги, наприклад, з видачі дозволів на носіння зброї, чи отримати довідку про несудимість. Необхідно проаналізувати, які ще адміністративні послуги надає міліція, і оптимізувати їх надання у сервісних центрах. Розбудову таких центрів уже почали в Києві та Одесі.

Одразу після наради головний міліціонер країни вирушив до місця, де незабаром має розпочатися будівництво багатоквартирного будинку, де буде виділене житло для правоохоронців. Віталій Захарченк заклав «наріжний камінь» у фундамент новобудови.

Поклонитися пам’яті міліціонерів, котрі загинули під час виконання службових обов’язків – данина усіх живих. До підніжжя пам’ятного знаку , що у парку Національного Відродження, лягли квіти.

          

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.