Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Конгрес США проголосував за скасування Green Card для іноземців. Законодавці хочуть надати візи студентам перспективних напрямків навчання.

Палата представників США проголосувала за скасування щорічної імміграційної візової лотереї та передачу цих імміграційних віз іноземним студентам, які отримують в США мірою вище бакалавра з природничих, точних і технічних наук, повідомляє "УНІАН" з посиланням на Washington Times.

"Прийняття законопроекту 245 голосами проти 139 стало першою перевіркою для плану Республіканської партії поступово розібратися з імміграцією, і хоча законопроект пройшов, протидію демократів, цьому плану ще належить зіткнутися з серйозними перешкодами", - відзначає Washington Times.

Головним аргументом на користь законопроекту було те, що він полегшить видачу Green card студентам, які вивчають природничі науки, технології та інженерну справу. Глава Юридичного комітету Палати представників США Ламар Сміт, який написав законопроект, вважає, що візова лотерея заохочує шахрайство.

У 2011 році учасниками лотереї Green Card стало 8 мільйонів осіб, у тому числі 853 тис. громадян України, пише "20 хвилин"

Коментарі  

 
+1 #1 ukrainka 04.12.2012 18:18
і ще було б добре перевірити тих ХАБАРНИКІВ з ГЕРМЕСУ .афиристи конкретні!Горну ть мільйони з бідних емігрантів!Гань ба!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.