Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На чотирьох майданчиках обласного центру, в суботу, 29 грудня, вирувала торговиця. З ініціативи голови облдержадміністрації Валентина Хоптян такий ярмарок вже втринадцяте цього року організовують у Тернополі.

Свою продукцію покупцям, за цінами виробника, представили підприємства з усіх районів області.

Тут можна було придбати олія, крупи, масло, борошно, мед, м'ясо, яйця, молочні продукти, овочі та фрукти, рибу, ковбасні та хлібобулочні вироби, консервацію.

А оскільки ярмарок відбувався у передноворічний час, то Діди Морози вручали солодкі гостинці наймолодшим покупцям.

Також на майданчиках діяли місця безкоштовного гарячого харчування, відвідавши які усі бажаючи могли посмакувати теплої юшки.

Валентин Хоптян оглянув місця ярмаркування, поспілкувався із продавцями та покупцями, представниками районних державних адміністрацій.

«Такі сільськогосподарські ярмарки привабливі для людей, про що свідчать черги біля виїзних торгових точок. Ми й надалі продовжимо практику проведення таких ярмаркувань, які відбуватимуться не лиже у Тернополі, але й у районних центрах, інших населених пунктах Тернопілля», - сказав голова облдержадміністрації.

Він подякував усім, хто долучився до організації і проведення ярмарків й побажав краянам щасливого Різдва та Нового року.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.