Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

“Свобода хоче посаду голови облради, щоб вирішувати свої особисті та комерційні питання”, – коментують ситуацію щодо неприйняття бюджету депутатами тернопільської облради представники громадського об`єднання “Європейське місто Тернопіль”.

«Сьогодні Тернопільщина знову опинилася в зоні «політичного конфлікту. Чітко видно, що прикриваючись націоналістичним ідеями, представники партії Свобода в облраді дуже активно вирішують власні кар`єрні питання за рахунок біди жителів тернопільської області”.

«Чому не прийняти бюджет? Так, він не ідеальний, так є зауваження, влада ніби готова піти на зміни після нового року, але ж ні. Свобода хоче посаду голови облради, щоб вирішувати свої особисті та комерційні питання»

«Це ще раз свідчить, що головні питання, котрі чітко впливають на розвиток тернопільського краю націоналісти вирішують зовсім не патріотично. Ми не підтримуємо бюджет запропонований владою в повній мірі, є зауваження, але є обов`язок перед громадами, має бути політична воля.»

Це ще раз підтверджує, що Тернопільщина потрапляє під вплив політиканів, котрі прикриваючись націоналістичними та патріотичними поглядами обдурюють мешканців області. Тернопільщині потрібна власна політична сила, котра працюватиме за новими європейськими підходами та принципами!

Таку інформацію, в якому немає жодного прізвища, але тільки згадка про «загадкове» обєднання, яке, до слова, вже неодноразово згадувалося у місцевих ЗМІ, поширив  express.te.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.