Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

26, 27, 30 січня на сцені драмтеатру тернополян чекає перша прем’єра року. У музичній комедії-жарті за твором МаркА Кропивницького «Пошилися в дурні», задіяні досвідчені актори та  майже вся молодь театру, каже режисер-постановник  вистави.

Олег Мосійчук, режисер-постановник, народний артист України:

«П’єса, як визначає її жанр музична комедія-жарт, чи так, як це було в Кропивницького, оперетка-шутка, от, власне, і є для того, щоб глядач забув про певні проблеми, які в нього є, щоб прийшов до театру, відпочив, насолодився тим, що роблять актори».

Під час вистави тернополяни не тільки посміються, але й насолодяться веселими піснями і танцями, якими насичена постановка. Адже  комедію назвали музичною не просто так.

Анатолій Гончарик, балетмейстер:

«В такій пластиці я старався зробити хореопластику, щоб вона була полегшеною, спрощеною трошки, але такою образною і дійовою. От, а як це буде - на розсуд глядача».

За сюжетом,  батьки-сусіди наввипередки намагаються вдало одружити дочок. Проте вкінці-кінців спроби марні, і їхніми зятями стають наймити.

Сергій Бачик, актор, роль Нечипора:

«Запрошую наших любимих тернополян, нашого прекрасного глядача вхопити 2 години позитиву, прийти до нас на виставу. Я думаю, ми вас не підведемо».

ІНТБ

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.