Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У пятницю, запрошуючи представників ЗМІ, прес-служба ТМР повідомляла: «19 серпня, о 12 год. на території ТзОВСЕ «Бортнетце-Україна» відбудеться вручення автомобіля швидкої допомоги марки «Мерседес» 2010 р. випуску Тернопільській міській комунальній лікарні № 2.Автомобіль придбаний за кошти підприємства та шляхом співпраці з Червоним Хрестом Німеччини та Червоним Хрестом України, і буде переданий лікарні як гуманітарна допомога.»

А вже в понеділок на офіційному сайті міськради пишуть, при цьому в заголовку акцентують увагу на тому, що швидка допомога – НОВА, хоча автівці вже три роки.

Звісно, як ми прогнозували, був на  врученні і міський голова Сергій Надал, який не марнує нагоди зайвий раз «засвітитися» перед журналістами.

"Новий сучасний санітарний автомобіль отримала тернопільська лікарня №2"

Підприємство «СЕ Бортнетце-Україна» придбало та подарувало санітарний автомобіль Тернопільській міській комунальній лікарні №2.

«Рік тому ми зустрілися з керівництвом компанії і домовилися про придбання санітарного автомобіля, - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал. – Сьогодні 19 серпня, місто, а зокрема комунальна лікарня №2 отримала подарунок – сучасний санітарний автомобіль. Хочу подякувати керівництву компанії за благодійність і відзначити, що «СЕ Бортнетце-Україна» є надійним соціальним партнером, тому сподіваємося на подальшу тісну співпрацю».

Генеральний директор товариства «СЕ Бортнетце-Україна» Екхард Бістрам зауважив, що їхня головна стратегія – допомагати суспільству і державі.

«Ми зі свого боку сподіваємося, що це не остання акція, - відзначив керівник підприємства. – Можливо ми придбаємо ще один такий автомобіль або інше медичне обладнання, яке потрібне лікувальним закладам міста».

Колектив міської комунальної лікарні №2 щиро вдячний підприємству за такий необхідний подарунок.

«Ми дякуємо товариству «СЕ Бортнетце-Україна» за купівлю сучасного санітарного автомобіля та міському голові Тернополя за сприяння, - розповів Станіслав Паламар, заступник головного лікаря. - Маємо надію, що і інші підприємства допомагатимуть нам».

     alt     

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.