Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

20-річний тернополянин та на сімнадцять років старший уродженець Хмельниччини влаштували грабіжницьке полювання на жительок Тернополя. Завдяки оперативній роботі співробітників міськвідділу внутрішніх справ, зловмисників вдалося затримати гарячими слідами.

Молодий тернополянинз малку жив у кримінальному середовищі. Хлопця виховував батько і двоє дядьків. Чоловіча компанія для юнака – не найгірше, та от гідного прикладу хлопець не бачив. Усі, хто мав вплив на нього, стояли по інший бік закону. Та й сам молодик вже встиг відзначитися – був судимий за незаконний обіг наркотиків.

Нещодавно у гості до дядька приїхав колишній співкамерникз Хмельниччини - любитель легкої наживи. На новому місці чоловік взявся за старе, а компанію йому склав племінник товариша.

На полювання грабіжницький дует вийшов серед білого дня. План пограбування був ретельно продуманий – молодший спільник мав роздивитися прикрасу на жертві й подати знак. Хмельничанин, аби не засвітитися, чинив напад зі спини, зривав ланцюжок і якнайшвидше втікав з місця злочину. Жертв обирали з числа молодих панянок, бо їх легше залякатиі вони не чинять спротиву.

На вулиці Романа Купчинського, що в Тернополі увагу лиходіїв привернула 28-річна жінка. Хмельничанин, не поспішаючи, пішов за нею вслід, а його спільник на велосипеді, обганяючи жертву, прицінювався до золотого ланцюжка з підвіскою. Молодший зі зловмисників подав знак, що можна брати. Врапт тернополянку хтось схопив за шию, ривком обірвав прикрасу і кинувся навтьоки. Потерпіла одразу й не зрозуміла, що трапилося, бо не сподівалася такого розвитку подій. Коли ж збагнула, що стала жертвою грабіжників, кинулася телефонувати до правоохоронців.

Нападники теж часу не гаяли. Швидко обміняли у найближчому ломбарді награбоване, розділити гроші й натхненні успіхом справи стали шукати нову жертву. Того ж дня схожим чином пограбували ще одну жертву.

Як розповів перший заступник начальника міської міліції Казимир Попіль, щойно надійшло повідомлення про пограбування, правоохоронці оперативно взялися розшукувати підозрюваних. Затримати їх вдалося гарячими слідами. Сьогодні уродженець Хмельниччини арештований, а його спільника суд відпустив під домашній арешт. Дії підозрюваних кваліфіковані частиною другою статті 186 Кримінального кодексу.

До слова, під час досудового розслідування вдалося встановити причетність підозрюваних до ще трьох фактів пограбувань

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.