Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У дитячому відділенні Бережанській ЦРКЛ тривають ремонтні роботи

Як відомо, у вересні цьогоріч, в рамках візиту Уповноваженого Президента України з прав захисту дітей Ю.Павленка та керівника управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини Н.Волинець на Тернопільщину було здійснено незапланований візит у дитяче відділення Бережанської районної клінічної лікарні. Тоді було дано зауваження голові райдержадміністрації щодо неналежного санітарного стану дитячих ліжок у лікарні та доручено в найкоротші терміни зробити ремонт у палатах дитячого відділення районної клінічної лікарні.

Станом на 10.10.2013 р. в дитячому відділенні Бережанської центральної районної комунальної лікарні замінено на металопластикові 36 віконнних та 35 дверних блоків, всю електропроводку, повністю оновлено каналізаційну систему та водопостачання. Кошторисна вартість проектних робіт становить 600 тис. грн. 

Також днями з робочим візитом у центральній районній комунальній лікарні побував і голова Бережанської райдержадміністрації Я.Тринька, де спільно з начальником відділу охорони здоров’я РДА М.Липним, здійснено обхід приміщень, у яких ведуться ремонтні роботи та подав  ряд зауважень і пропозицій щодо покращення ремонтних робіт.

Прес-служба ДОЗ ТОДА

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.