Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурор Гусятинського району порушив кримінальну справу стосовно завідувача дитячим садком за фактом привласнення коштів спеціального фонду однієї із сільських рад за ст.191 КК України.

Дослідчою перевіркою встановлено, що батьківськими зборами дитсадка щороку, зокрема 2008-2009 р.р., приймалися рішення про встановлення доплати батьків на харчування дітей із розрахунку 1 грн. на 1 дитину в день, а рішенням сесії сільради від вересня 2010 року затверджено батьківську плату в розмірі 2 грн. в день.
Відтак, впродовж 2008 року службовець отримала від батьків 6051 грн. доплати на харчування, з яких внесла на рахунок спецфонду лише 652 грн., а решту – привласнила.
Впродовж 2009 року батьки здали 4949 грн., з яких на рахунок спецфонду потрапило лише половина суми.
Всього за період із червня 2008 по серпень 2011 року заввідділом дитсадка привласнила кошти спецфонду сільради на загальну суму майже 19 тис. грн., чим спричинила шкоду громадським інтересам.
Слідство у справі ведуть у прокуратурі Гусятинського району

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.