Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сировину для виготовлення дурману заготовляв житель райцентру Підволочиськ. Затриманий зізнався, що коноплю вирощував у лісосмузі, самотужки переробляючи її у себе вдома. Реалізовувати наркотичну суміш йому допомагали двоє спільників зі Збаразького району. Вони пропонували дурман молодим людям, які відпочивали у розважальних закладах міста Збаража та в обласному центрі. За сірникову коробку з марихуаною любителі гострих відчуттів платили сто гривень. До слова, троє затриманих міліціонерами поширювачів наркотиків також полюбляли балуватися забороненим зіллям.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки керівника ВБНОН УМВС в Тернопільській області Володимир Строїч, у розкритті злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків важливо було не тільки зібрати доказову базу, а й задокументувати діяльність зловмисників, бо такого роду лиходії поводяться дуже обережно. Проте жодні заходи безпеки не врятували трьох молодиків від відповідальності. Проти 32-річного і 24-річного збаражчан та їхнього 28-річного спільника з Підволочиська міліціонери порушили п’ять кримінальних справ за фактами незаконного виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, та збуту наркотичних засобів за статтею 307 КК України (частина 2).
Оперативникам вдалося відслідкувати увесь ланцюжок дохідного наркотичного бізнесу. Міліціонери під час спланованої операції одночасно затримали усю злочинну зграю. Допоки зловмисники міркують на тим, яким покаранням обернеться для них такий наркобізнес, адже законодавством за такі діяння передбачене позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з конфіскацією майна, міліціонери встановлюють нові подробиці діяльності злочинного тріо.
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.