Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Заліщицькому районі  розпочато будівництво сучасного тепличного комплексу, яке фінансуватиме одна з компаній відомого олігарха, який родом з с. Синьоково цього району, Дмитра Фірташа.

Нове господарство загальною площею 10 гектарів має розпочати роботу восени 2012 року і вирощуватиме щороку 4 тис. тонн помідорів і 1 тис. 550 тонн перцю.

До складу комплексу входить: теплиця з вирощення розсади потужністю 8,1 млн. саджанців на рік, цех для зберігання та пакування продукції.

Також підприємство зможе виготовляти та випускати консерви помідорів та перцю.

За площею та потужністю цей комплекс буде найбільшим на Західній Україні та увійде у п’ятірку найбільш потужних господарств України.

Наразі тривають роботи з підготовки будівельного майданчика. Після завершення земляних робіт понад 300 фахівців розпочнуть закладати фундамент тепличного комплексу, спорудження насосної станції для подачі води, підведення зовнішніх мереж електро та газопостачання, котельні, інженерного блоку, господарсько-побутового приміщення та безпосередньо самих теплиць.

Введення в експлуатацію тепличного комплексу дозволить створити 150 нових робочих місць.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.