Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями Чортківський районний суд виніс вирок 55-річному жителю Борщівського району. Чоловік, приревнувавши односельчанку, вбив жителя райцентру.

Події, які передували трагедії, розгорталися в одному із сіл Борщівського району. Того вечора 33-річний житель райцентру приїхав у гості до жінки разом із товаришем. До хати прийшли не з порожніми руками – прихопили горілку та вино. До них приєдналася ще й сусідка із чоловіком. Через деякий час до жінки прийшов місцевий залицяльник, котрий вже був добряче напідпитку. Чоловік приревнував жінку до приїжджого із райцентру.

Сусіди, побачивши сварку, поспішили покинути будинок. Жінка, знаючи прикру вдачу односельця, теж втекла з помешкання. Чоловіки залишились наодинці. Місцевий селянин, з’ясовуючи стосунки із приїжджим, декілька разів вдарив його по голові чавунною плитою. Бійка продовжувалася вже на вулиці. Потерпілий впав на землю і почав стікати кров’ю. Тим часом нападник пішов із чужого подвір’я. Та через деякий час повернувся, вирішив подивитися на побитого ним гостя. Чоловік не подавав ознак життя. Замітаючи сліди вбивства, зловмисник взяв тіло на плечі й поніс до річки. Там його кинув із моста у воду, а сам поспіхом зібрався до столиці, де раніше був на заробітках.

Підозрюваного у важкому злочині працівники міліції затримали у Житомирській області. Він у деталях розповів слідчому, що і як відбувалося того кривавого вечора. До слова, проблеми із законом чоловік мав і раніше. Свого часу за «букет» злочинів, серед яких і спроба умисного вбивства, потрапив на декілька років до колонії.

13 років позбавлення волі – таку кару призначив суд підсудному, визнавши його винним у скоєнні умисного вбивства ( частина 2 статті 115 Кримінального кодексу України), - пише “Номер один”


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.