Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Двадцять один рік діти села Скорики Підволочиського району чекали на нову школу. Ця мрія здійснилася напередодні першого вересня. Новий навчальний заклад отримав назву «Школа майбутнього». Вона розрахована на сто шістдесят двох учнів.

Олег Трач, директор Скориківської «Школи майбутнього»: «Сьогодні в нас відкрита нова школа, дуже прекрасна школа. Створені всі умови для наших дітей: класи, стадіон. Будували наше товариство при допомозі районної адміністрації, обласної адміністрації. І сьогодні в нас таке прекрасне свято ».

Ініціатор будівництва – керівник місцевого підприємства. Він ж і запровадив стипендію. Кращих тринадцять учнів щомісяця отримуватимуть по тисячі гривень.

Олег Крижовачук, ініціатор будівництва: «Школа будувалася з єдиною ціллю: перше – я мав борг перед Альмаматер бо я сам педагог по освіті, і друге – ставилася мета, щоб диплом, який отримає дитина в Скориках, і дитина в третій школі Тернополя, і на Хрещатику в одинадцятій школі, абсолютно відповідав критерію знань однаково».

В новому навчальному році в селі Скорики будуть навчатися не тільки учні, але й вчителі, адже кожен клас обладнаний новітніми технологіями з якими до цього часу викладачі не працювали.

Леся Квитковська, класний керівник четвертого класу Скориківської «Школи майбутнього»: «Це дійсно для нас новизна, і приємна новизна, адже ми маємо у кожному класі комп’ютери, ми маємо плазмові телевізори, ми маємо мультимедійне обладнання. Будемо вчитися, будемо впроваджувати інтерактивні методи – інноваційні методи навчання в школі».

Нова школа, кажуть діти, їм дуже подобається, бо в попередній було не так затишно.

Аліна Глинська, восьмикласниця: «Спортзал мені сподобався, сподобались коридори в цій школі. В кожному класі є плазмовий екран ».

Здобувати знання в Скориківській школі їздять учні з дев’яти сіл що розташовані в радіусі восьми кілометрів від навчального закладу, повідомляє ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.