Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про підсумки роботи господарського комплексу області за 9 місяців 2012 року йшлося на засіданні колегії облдержадміністрації, яке провів голова ОДА Валентин Хоптян. 

Як доповіла начальник головного управління економіки Галина Водяник, аналіз підсумків роботи господарського комплексу Тернопільщини за січень-вересень 2012 року свідчить, що органами влади області спільно з суб’єктами господарювання забезпечується підвищення економічної стійкості регіону за рахунок розвитку внутрішнього виробництва.

«Так, в області здійснюються заходи щодо розвитку та модернізації підприємств реального сектору економіки. В результаті у вересні 2012 року порівняно з попереднім місяцем виробництво продукції збільшилось на 17,2%, за дев’ять місяців 2012 року виробництво промислової продукції збільшилось порівняно з відповідним періодом 2011 року майже на 1%», - повідомила Галина Воляник.

За січень - вересень 2012 року обсяг реалізованої продукції збільшився на 4,5% та склав 4681,6 млн. грн.

У промисловий комплекс області залучено 195 млн гривень капітальних інвестицій, з них в переробну галузь 167 млн гривень.

Відбуваються позитивні зрушення у сфері інвестицій та будівельній галузі. Протягом І півріччі 2012 року в економіку області за рахунок усіх джерел фінансування вкладено 1,3 млрд гривень капітальних інвестицій, що на 41% більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

За підсумками січня-вересня 2012 року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 485,6 млн гривень, що становить 103,5% до відповідного періоду минулого року (5 місце, по Україні – 90,9%).

За січень-вересень 2012 року до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло 682,4 млн гривень власних доходів, що становить 100,7% до планових завдань та 113,6% до відповідного періоду минулого року.

До обласного бюджету надійшло 159,6 млн. гривень, що становить 100,4% до затверджених планів. Понад план додатково мобілізовано 637,8 тис.грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 18,2 млн гривень або на 12,9%.

Середньомісячна заробітна плата штатного працівника за січень-вересень 2012 року становила 2138 гривень і зросла на 17,4%. Індекс реальної заробітної плати в січні-серпні 2012 року становив 117,5%.

В області протягом 9 місяців поточного року створено понад 15,3 тис. робочих місць, що становить 86,4% річного завдання.

Зростання рівня заробітної плати, скорочення обсягів її заборгованості, покращення динаміки економічної активності населення, цінова стабільність в регіоні сприяли зростанню купівельної спроможності населення.

Оборот роздрібної торгівлі за січень-вересень 2012 року зріс на 14,4% та склав понад  9,5 млрд  гривень, обсяг реалізованих послуг зріс на 20,2 % та склав 1,4 млрд гривень.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.