Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«З відкритим серцем – до кожної дитини!», - ці слова стануть головним девізом цьогорічних заходів, які, за сприяння обласної державної адміністрації, відбуватимуться на Тернопільщині, в рамках відзначення Дня святого Миколая.

«Свято Миколая – це особливе свято. Думаю, що нашим обов’язком є зробити так, щоб всі діти, які цього потребують, отримали в цей день подарунки та нашу допомогу. Сподіваюся, на небайдужість кожного, хто долучитися до організації цьогорічних святкових заходів та акцій», - сказав, проводячи засідання оргкомітету свята заступник голови ОДА Петро Гоч.

А святкових заходів заплановано чимало – зокрема 17 грудня, в академічному обласному театрі актора і ляльки збереться понад 660 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та опіки. Організатори дійства «Миколай дарує радість» вручать їм гостинці та запросять до перегляду вистави і виставки мистецьких робіт їхніх однолітків «До нас іде святий Миколай».

А 19 грудня, в День святого Миколая, розпочнеться широкомасштабна доброчинна акція «З відкритим серцем – до кожної дитини», яка охопить всю область.

Керівники обласних установ, органів влади вирушать у різні населені пункти, щоб передати святкові подарунки багатодітним родинам, сім’ям, що знаходяться у складних життєвих обставинах, вихованцям дитячих будинків-інтернатів, дитячих будинків сімейного типу.  

Захід пройде під патронатом голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна.

Крім того, юні любителі спорту цими днями матимуть нагоду позмагатися за спеціальні призи - 19 грудня, о 14 год., на базі школи №24 міста Тернопіль пройдуть обласні змагання «Найсильніший Миколай», учасниками яких стануть 96 дітей з усієї області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.