Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час зйомок одного з епізодів "Педан-Притула Шоу" ведучі знову побилися об заклад. Щоб вирішити парі, Сергій Притула подався у село. Там його чекали звичайні господарські справи: сніг прибрати у дворі, кролів нагодувати, дров наколоти, а після всього ще й корівник почистити!

Притула не злякався фермерських турбот і гідно впорався з усіма поставленими завданнями. Все тому, що Сергій з малих років не з чуток знайомий з усіма труднощами сільського життя. У дитинстві ведучий часто бував у гостях у бабусі в одному з сіл  Тернопільської області. 

- Коли я був маленьким, час у селі перетворювалося на суцільний фан, – згадував Сергій Притула. – Що може бути для дитини краще, ніж прекрасна сільська кухня, тривалий сон, риболовля, збирання грибів, випас корови... У бабусі було велике господарство – корови, свині, кури, город, сад. Навіть на базар ходив самостійно, коли бабусі це стало не під силу. Пам'ятаю, найкраща в селі рання полуниця росла у нас. Я збирав її, вантажив на велосипед два відра ягід і вирушав з ними на базар. Усі п'ять кілометрів доводилося йти пішки, утримуючи велосипед за кермо, тому що їздити я не вмів (сміється). 

Як зізнався Сергій, саме в селі у бабусі він полюбив довгі романтичні посиденьки біля багаття з гітарою.

- Коли став старшим, то світловий день присвячував роботі, допомагав бабусі, а вечір – чудовому сільському відпочинку. З усіх сторін – від Москви до Дюссельдорфа – в село з'їжджалися 15-16-річні мої ровесники. Увечері вся ця юрба молоді збиралася на вулиці. Ми брали кілька гітар, розпалювали багаття, пекли в ньому картоплю... По домівках розходилися не раніше 4 ранку. Нас наповнювало щастя, одяг пах димом, а губи боліли від поцілунків.

Нагадаємо, нещодавно ведучі знялися у промо "Педан-Притула Шоу". Як це було, дивись тут. І не забудь визначити свого переможця у відеобатлі Педана і Притули!

Прем'єра "Педан-Притула Шоу" на Новому каналі 10 березня о 22:00!

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.