Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Подія трапилася на одному із господарств міста Почаєва Кременецького району.

Оковита так затьмарила розум 49-річному мешканцю Почаєва, що той облив свого 31-річного товариша бензином та підпалив.

Сам підозрюваний останні роки живе в цьому місті, у помешканні свого друга, який виїхав закордон. Ніби й життя налагоджувалося, адже у нього з’явилася співмешканка і в них народилася дитина. Проте пристрасть до оковитої зробила свою справу.

Старший товариш ніде не працював, на прожиття підробляв тимчасовими заробітками. Того дня, будучи вже на підпитку, зі своєю співмешканкою зустрівся із молодшим односельцем та його дівчиною. Старший товариш запросив їх до свого дому, де вони продовжували щось святкувати. Так за розмовами вони й розпивали пляшку. Згодом потерпілий захотів спати та пішов до будинку. Якби він знав чим закінчиться його сон, напевно чимдуж тікав би звідти.

Компанія із трьох осіб продовжувала пиячити. Та згодом з кімнати почав лунати крик. Чому кричав 31-річний почаївчанин – невідомо. Проте, підозрюваний, думаючи що той хоче ще випити, пішов до нього в кімнату. Наступні події розвивалися як у фільмі жахів. Що стало причиною, що двоє чоловіків почали з’ясовувати між собою стосунки достеменно невідомо. Одна із версій – сперечалися вони через ревнощі. Потерпілий ніби то згадав, що старший товариш у минулому залицявся до його співмешканки.

Довго не думаючи, підозрюваний пішов у підсобне приміщення, взяв каністру з бензином, повернувся до кімнати, де спав 31-річний чоловік, облив його, закурив цигарку та запальничкою підпалив того, з ким досі розпивали пляшку.

Як розповів перший заступник начальника Кременецького райвідділу міліції УМВС України в Тернопільській  області Володимир Галевич, коли ж ревнивець почав горіти, підозрюваний зрозумівши що він накоїв, почав сам гасити цю пожежу, навіть допоміг перевдягнутися тому, кого ледь не позбавив життя.

Перевдягнувшись потерпілий зумів дійти до своєї сестри, а вже вона викликала медиків. Чоловіка доправили до Кременецької районної лікарні, де у нього діагностували 80 відсотків опіків тіла. Наразі потерпілий перебуває у важкому стані. За його життя борються лікарі.

Медики про даний інцидент повідомили правоохоронців. Вони з’ясували усі обставини справи та оперативно затримали підозрюваного.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 і частиною 1 статті 115 (закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відносно затриманого  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі», -  зазначив Володимир Галевич.

До слова, 49-річний чоловік вже мав кримінальне минуле і був неодноразово судимий за майнові злочини.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.