Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Судові слухання досі тривають у справі колишнього першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області Андрія Ковтонюка. Посадовця затримали у квітні 2012 р. за отримання неправомірної вигоди — 750 тис. грн.

Нагадаємо, у наручниках просто з робочого місця цього податківця вивів загін бійців спецпризначення з автоматами та у масках. Проти нього порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України — одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище. Розслідуванням кримінальної справи займалися слідчі Генпрокуратури України.

Розслідування кримінальної справи стосовно першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області завершили у серпні 2012 р. Справу надіслали голові Апеляційного суду Рівненської області для вирішення питання про визначення підсудності та передачі справи на розгляд місцевого суду. Про це повідомила Генеральна прокуратура України у відповідь на інформаційний запит “RIA плюс”.

“На даний час  кримінальна справа слухається Рівненським судом. Підтримує обвинувачення прокуратура Рівненської області”, – йдеться  у відповіді з Генпрокуратури України.

Окрім того, редакція отримала відповідь з прокуратури Рівненської області, куди переадресували наш запит.

Звідти повідомляють, що у вересні 2012 р. Рівненський міський суд провів попередній розгляд кримінальної справи щодо обвинувачення Андрія Ковтонюка. За результатами цього розгляду справу призначили до судового розгляду.

“На даний час по цій кримінальній справі закінчено судове слідство та у судовому засіданні оголошено перерву для підготовки учасників судового розгляду до судових дебатів”, – повідомляє прокуратура Рівненської області.

Також нам повідомили, що під час досудового слідства Андрія Ковтонюка відсторонили від посади. А 21 червня 2012 р. Апеляційний суд Києва змінив йому запобіжний захід — з перебування під вартою на заставу.

20 хвилин

Коментарі  

 
+1 #1 Орися 19.11.2013 21:25
Не накаже суд-накаже суд Божий,сейф в кабінетібув забитий грошима,багато порізали болгаркою вскриваючи.Його взяття було неминуче.Дякую Богу,що він відчув коли його "брали" і його сім"я.Він влаштовував нормальним людям сліжки,калічив життя і все це було вигадане.Немає слів для цього хама.І біля "молока" брали його поплічника.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.