Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Члени виконкому облради або Народної ради в регіоні кажуть, що працюватимуть на громадських засадах.

Нагадаємо, виконком створили на сесії обласної ради 25 січня. Проте адмінсуд за поданням прокуратури визнав це рішення сесії неправочинним. Проте керівники виконкому будуть подавати апеляцію.

У повноваженнях виконкому - контроль роботи департаментів та управлінь обладміністрації, пояснюють його керівники. Очолив раду керівник Комітету національного спротиву Володимир Стаюра.

- У склад виконкому увійшли 24 учасники Комітету національного спротиву, - розповідає представник “Батьківщини” Віктор Мартинюк. - Кожен має свої обов’язки. Серед членів виконкому - Володимир Болєщук, Наталія Махно, Василь Турецький, Любомир Шимків та інші. Ввійдуть туди і учасники Автомайдану.

Керівники комітету пояснюють, що створили його, бо робота в області навіть під час майдану не може стояти на місці. Відтак вони будуть контролювати роботу керівників управлінь обладміністрації, каже Віктор Мартинюк.

- В умовах майдану область не може залишатись із нерозчищеними дорогами, з неналежною системою освіти та медицини, - каже представник від “Удару” Наталія Махно. - Хочу, щоб ви чітко розуміли, що роботу обладміністрації ми не блокуємо. Майданівці розмістились так, щоб не заважати працівникам.

Виконком при обласній раді діє не на постійній основі. Фінансування для нього поки немає.

- Ми будемо працювати на громадських засадах, будемо думати над цим питанням, - каже свободівець Володимир Стаюра. - Якщо раптом у Києві укладуть перемир’я, будемо вирішувати, що робити з цим органом. Він - не на постійній основі.

20 хвилин

Коментарі  

 
+2 #3 алина 31.01.2014 10:27
це в1рн1 слова вами сказани, шановн1. зразу було видно по повед1нц1 орган1затор1в 1 актив1ст1в майдану що вони розраховують на те, що громада в основному н1чого не знае 1 не читае, а вони сам1 розумн1 1 на цьому фон1 захоплять владу соб1, так воно 1 вийшло. шановн1 земляки! не в1рте 1м 1 гон1ть в три ши1, пока ще вони не закр1пилися. це ж як можна не поважати св1й народ, рахувати його дурним, щоб так1 поступки робити!!!
Цитувати
 
 
+3 #2 думай своєю головою! 30.01.2014 23:11
цей вже нікому не цікавий "см.." на прізвище Стаюра із своєю Сволотою, напевне, має тернополян за "дурнів, які ніколи нічого не читають і самі не думають"...шановний Стаюра і його підстилки, ср*колизи - спочатку зверніться до ваших **** в Верховній раді, щоб прийняли такі зміни до Законів і Конституції, а потім розказуйте "байки на вуха" про Народну Раду, Загони Самооборони і ще, що вам там присниться після перепою.. НЕМАЄ ТАКИХ ОРГАНІВ ВЛАДИ в ЗАКОНАХ і КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!якщо кричете про Євроінтеграцію, то починайте із себе, читайте Закони і Конституцію, щоб жити в правовій державі і не вішайте лапші на вуха!
Цитувати
 
 
+3 #1 гість 30.01.2014 22:12
зовсім не заважаєте, тільки ходите по кабінетах з "колядою" і вимагаєте ставати перед вами на коліна. а після завершення робочого дня "мирні майданівці" обзивають працівників ОДА нецензурними словами, роздають штурхани і перешкоджають вийти з приміщення
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.