Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомиляє За Збручем, голова штабу національного спротиву Володимир Стаюра з групою активістів “підловили” тернопільського губернатора Валентина Хоптяна на центральному стадіоні. Намісник Януковича в цей час саме давав інтерв’ю обраним ЗМІ. Вочевидь, Хоптян намагався “відбілитися” від скандалу з “Нивою”. Як ми повідомляли, нещодавно головний тренер Ігор Яворський заявив, що незабаром команда може припинити існування, і звинуватив у цьому почесного президента клубу – Хоптяна. Згодом з розгромним інтерв’ю виступив екс-гендиректор клубу Автанділ Мдінарадзе, котрий ще більше розкритикував губернатора.

Саме в момент, коли очільник Тернопільщини почав виступати перед камерами, його “накрили” опозиціонери. Нагадаємо, тернопільські “свободівці” уже кілька тижнів намагаються виловити Хоптяна. Для цього вони навіть влаштували під його кабінетом цілодобове чергування. Та губернатор весь цей час на роботі не з’являвся, керуючи областю з підпілля.

Та “доленосна” зустріч таки відбулася… Як повідомляють очевидці, виникла сварка на дуже високих тонах.

Примітка ТТ. Прикметно, що поки свободівці Стаюра і Навроцький кликали Хоптяна на якесь віче до народу, очільник Тернопільщини, запідозривши, що браві «патріоти» хильнули перед зустріччю з ним для хоробрості зайвого, запропонував їм проїхати в лікарню і здати кров на вміст алкоголю. І сам він також готовий був їхати з ними в медустанову, щоб пройти цю процедуру.

Звісно, свободівці не погодилися…

Відео телеканалу ІНТБ

;

Коментарі  

 
+1 #12 Небайдужий 16.02.2014 13:44
Яке їхало - таке й здибало! :cry:
Цитувати
 
 
+4 #11 DSD 14.02.2014 17:13
Хотіли опозорити Хоптяна, а опозорились самі))) пияки до влади йдуть.... обзивали Хоптяна пияком головним, а самі боялись піти кров здати)) стільки землі вкрали у громади міста , як ніхто невкрав.... то Свобода заборонила через суд на мирний мітинг власникам гаражів і тепер ви щось хочете вимагати у хоптяна?? ви такі самі як він тільки назва інша регіони і свобода нема різниці ті в києві крадуть ті в тернополі )))
Цитувати
 
 
+9 #10 02 14.02.2014 02:43
Не вже Вам всім щойно розвиднілось. Господи ти є на небі. Краяни Свобода то хіба одна назва хороша, а вній повірте ті що мають хоть чуть доступ до корита то гірше тих свиней, що знього їдять в клітці. Люди на майдан пішли бо вірили Свободівським закликам, а їх продали і заклики ті як бачити були на п'яну голову. Поки Ви кричете ганьба то Надал всю земленьку Тернопільську продасть, а Ви дурні кричіть дальше, тай ще проголосуйте за нього і його Свободу на виборах, бо він Вам знову дасть гарні обіцянки, кілограм гречки тай по сто гривень. Ганьба Свободі і її свободним злодіям. Ганьба!!!!!!!!! !!!!
Цитувати
 
 
-4 #9 REBEL 13.02.2014 23:43
Сволотівець,ти Хоптян?))))Чи його прихвостень? То заткніться обидвоє,чурбани задрипані. І валіть з України в Калугу. Там вас Пахло чекає!
Цитувати
 
 
+4 #8 Харьков 13.02.2014 23:38
Бендеры! Что бы все сдохли! от души!!!
Цитувати
 
 
+6 #7 шмайсер 13.02.2014 23:28
Що це було? Хлопці, я не зрозумів, що ви в нього хотіли?
Цитувати
 
 
+8 #6 українець 13.02.2014 23:27
Чувак явно під шофе.І цей чмошнік є головний в СВОБОДІ?Боже упаси від такого првителя......
Цитувати
 
 
-3 #5 вася1 13.02.2014 23:25
Хопта пияк і хабарник,відмаз ки клеїть як може.
Цитувати
 
 
+10 #4 nik 13.02.2014 23:21
О,БОЖЕ......І це чмо представляє ''Свободу''?Борони господи від цих дегенератів і від такої свободи....
Цитувати
 
 
+3 #3 ser 13.02.2014 23:11
от сук. клоуни!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.