Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі «Свобода» протестуватиме проти призначення захисника Регіонів Василя Облещука на посаду начальника УМВС України в області

4 квітня о 9.30 члени Тернопільської міської організації ВО «Свобода» вийдуть на акцію протесту біля приміщення обласного управління міліції, щоб не допустити призначення на посаду начальника управ МВС України в області Василя Облещука, який при попередній бандитській владі був заступником головного міліціонера Тернопільщини Віктора Сака.. Свободівці закликають тернополян не бути байдужими і долучатися до пікету.

«Василь Облещук не може претендувати, а тим більше займати посаду очільника обласної міліції, адже не так давно, коли по всій Україні і в Тернопільській області, зокрема, громадяни боролися зі злочинним режимом – ця особа відстоювала разом зі своїм шефом Віктором Саком кримінальну «верхівку», провадили слідства проти мирних активістів і тиснули на людей, які боролися за майбутнє України.

Я особисто пам’ятаю, як минулого року 9 травня у парку Слави в Тернополі Василь Облещук давав вказівки беркутівцям лупцювати депутатів обласної, міської рад, громадян, які ішли вшанувати полеглих у бою, забирати їх під арешт.

Сьогодні усі ми говоримо про люстрацію, про те, щоб не дозволити далі займати керівні, відповідальні посади людям, які працювали на Януковича і сумлінно виконували його протизаконні вказівки. Василь Оболещук – якраз серед тих, кого в першу чергу потрібно люструвати. Дивно, як він досі продовжує працювати в управлінні, ще й на «посту» заступника начальника УМВС-начальника міліції громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області.

Закликаю усіх громадян долучатися до акції протесту, показати, що ми разом контролюємо процес люстрації і не допустимо більше до влади катів українського народу». – відзначив голова Тернопільської міської організації ВО «Свобода».

Примітка ТТ. Тут важко не погодитися з паном Навроцьким стосовно характеристики Облещука. Але хочеться і нагадати свободівцю, що його побратим і нардеп Михайло Головко в той же день, 9 травня, кидав у натовп старих людей і дітей в Старому парку у Тернополі димові шашки. То якщо Облещуку, який наражав на небезпеку людей, не місце на керівниій посаді, то й Головку, який своїми діями створив небезпеку для життя і здоровя людей, також не місце при "парламенстьскому кориті"?

Коментарі  

 
+1 #3 думай своєю головою! 04.04.2014 11:35
а ше згадайте як люди протестували біля міської ради від вулиці Орлика і Надал "порішав суд" щоб той виніс рішення про заборону МИРНИХ акцій кокретним громадянам біля міськради і Облещук тоді, який прийшов під міську раду, спасав Надала і розганяв людей...то хто кому ще винен і хто кого протягує, щоб свої питання "рішати"??
Цитувати
 
 
+1 #2 правник 04.04.2014 08:09
ПОЗОР!
Цитувати
 
 
+3 #1 даїшник 04.04.2014 06:43
все правильно гроші взяли, а митрофайла прокатали, відробляти треба, почекаєм ще трохи і наступний майдан змете всіх псевдо патріотів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.