Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Гусятинській Свободі скандал, пише Реально. Ще в кінці 2013 року на ім’я Олега Тягнибока, було направлено документи, щодо затвердження Володимира Огородника на посаду голови Гусятинської районної організації ВО Свобода, однак рішення голови партії забарилося, а Огородник в цей час на офіційному сайті партії дає коментарі як голова ГРО ВО Свобода.

За інформацією наших джерел, він має за плечима дві судимості, та умовно-дострокове звільнення від відбування покарання.
До слова, судимосі за статтею 115 ч. 2 ККУ (Умисне вбивство, частина два, передбачає1) двох або більше осіб; 2) малолітньої дитини або жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності; 3)заручника; 4) вчинене з особливою жорстокістю; 5) вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб; 6} з корисливих мотивів; 7) з хуліганських мотивів; 8) особи чи її близького родича у зв’язку з виконанням цією особою службового або громадського обов’язку; 9) з метою приховати інший злочин або полегшити його вчинення; 10) поєднане із зґвалтуванням або насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом; 11) вчинене на замовлення; 12) вчинене за попередньою змовою групою осіб) та статтею 128 Кримінального Кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). В кримінальному світі носить кличку «МОНГОЛ».
Якщо, тернопільське керівництво партії, не усуне від посади Володимира Огородника свободівці Гусятинщини, обіцяють звертатися до керівництва партії.

Коментарі  

 
0 #2 рома 10.04.2014 19:03
Плюс ст 81 ч3 КК. :D
Цитувати
 
 
+2 #1 небайдужий 10.04.2014 13:49
Та в "Свободі", мабуть всі "монголи". Для прикладу, в одному з районів звільняють людей, навіть не дивлячись їм в очі і не пропонуючи жодної альтернативи. Це рівень керівника, і це нічого, що у людей є сім"ї, діти. Але в цей великодній піст Бог їм суддя...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.