Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Прокуратурою міста Тернополя проводиться перевірка за зверненням жителів вулиці Будного, 50 в частині законності організації спорудження житлового будинку, - розповідає прокурор Тернополя.

Прокуратурою організовано перевірку законності виділення земельної ділянки комунальному підприємству «Масив», яке планує організувати і здійснити там будівництво.

Встановлено, що проект землеустрою не було в установленому законом порядку погоджено з суміжними землевласниками, тобто з ОСББ.

За результатами перевірки в частині земельного законодавства, прокуратурою міста Тернополя внесено подання Тернопільському міському голові з вимогою усунути зазначені порушення.

Проте, прокуратура міста Тернополя не обмежилася перевіркою додержанням законодавства в частині лише земельного, і ми, за дорученням прокуратури області, розпочали перевірку в частині додержання архітектурно-будівельної діяльності щодо організації проведення будівництва.

Хочеться також внести корективи, оскільки для багатьох незрозуміло, що таке «підготовчі роботи», а що таке «будівельні роботи». Етап організації будівельної діяльності передбачає: 1-й етап – це підготовча діяльність, 2-й етап – це безпосередньо вже будівельна діяльність.

Тому я можу запевнити, що станом на 4 вересня 2014 року жодного документа, який би свідчив про те, що можна здійснювати там будівництво, немає.

Проте, у відповідності до поданої декларації, там здійснюються підготовчі роботи. Декларація подана і зареєстрована в установленому порядку в Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Проте, дана декларація дає право лише на проведення ряду робіт.

Ми на сьогоднішній день організовуємо перевірку в частині надання всіх дозвільних документів, проектних документів, які дають право на це будівництво.

Підготовчі роботи на сьогоднішній день тривають, у зв’язку з тим, що прокуратура лише внесла подання. В подальшому, якщо подання буде відхилено, прокуратурою буде ініційовано питання щодо внесення заборони через судові інстанції.»

Коментарі  

 
-1 #1 Михайло С. 06.09.2014 06:13
Забудівником є комунальне підприємство і квартири там отримають тернопільські бюджетники за нижчими цінами. З документами там проблем немає. Погодження сусідів не обовязкове, бо через їхню ділянку нічого не буде робитися.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.