Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На позачерговій сесії ТМР голова ТВК озвучив постанову про позбавлення депутатських повноважень 5 депутатів міської ради. Її підтримала на грані фолу (у 33 голоси) вся «свободівська» більшість. Єдиний із п’ятірки «неугодних» присутній в сесійній залі депутат Віталій Цимбалюк наголосив, що таке рішення є незаконним і антиконституційним, а тому він буде оскаржувати його в суді.

«Сьогодні ТВК за поданням і під тиском «свободівської» більшості міської ради прийняла постанову про позбавлення мене депутатських повноважень.

За Конституцією і законами України, мене – депутата-мажоритарника – можуть відкликати тільки мої виборці. Однак мої опоненти звично знехтували чинним законодавством. І хоча суд тільки приступив до розгляду моєї позовної заяви, секретар міської ради поквапився заблокувати мою карточку, щоби позбавити мене можливості голосувати на сесії. Тим самим він вчинив кримінальний злочин – перешкодив мені виконувати депутатські зобов’язання перед моїми виборцями.

Ці дії пов’язані із тим, що останнім часом я серйозно «наступив на хвіст» земельній мафії Тернополя. Річ у тім, що я подав до міської ради багато депутатських запитів щодо земельних афер, про які говорить все місто.

Вони вважають, що так можуть усунути мене від доступу до важливих документів – можливих доказів та свідчень про їхні зловживання. Це вже другий (після підпалу автомобіля моєї матері) кримінальний злочин, вчинений проти мене протягом одного тижня. Повторюю: своєї громадянської позиції не зміню і продовжуватиму відстоювати конституційні права моїх виборців», – написав Віталій Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбук

Коментарі  

 
+6 #3 Реелетті 11.02.2015 17:04
не мстять, а бачать в ньому конкурента на наступні вибори мера!А через їхнє накоадене за Цимбалюка більше проголосують
Цитувати
 
 
+7 #2 Андрiй Васильович 11.02.2015 10:45
Надала- в смiтник! Що зассали, злодii! Буде на вас управа!
Цитувати
 
 
+6 #1 Кирило 11.02.2015 10:40
Кнопкодавам з босом Надалом стало страшно за свої злодійські дії!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.