Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі триває "політична мелодрама" з договорняками. Новий-старий мер Сергій Надал робить все для того, щоб мати у міськраді більшість, а отже - реальний вплив, пише сайт, який, за даними місцевих ЗМІ, фінансує екс-заступник голови ТОДА і свободівець Леонід Бицюра.

Ціна його домовленостей з "БПП-"Солідарність" - посада секретаря міськради "порошенківцю" Віктору Шумаді. Проте одного крісла для того, щоб цілком прогнутись під Сергія Віталійовича, "порошенківцям", схоже, видалось замало.

З достовріних джерел TopNews стало відомо, що нині йдуть активні політичні торги за посаду заступника міського голови з питань земельних відносин та архітектури. На неї цілеспрямовано сватають Володимира Дідича - близького приятеля та вірного поплічника нардепа від "Народного фронту" Романа Заставного.

Нагадаємо, за мерства Заставного Дідич уже займав посаду заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин. Тоді й ще довго по тому шпальти ЗМІ ясніли заголовками про дерибан Тернополя тандемом Заставний-Дідич. Схоже, історія рухається по спіралі...

За першого пришестя Надала в міськраді архітектурою відав славнозвісний Володимир Камінський, а земельними питаннями - Вікторія Остапчук, яка цього разу балотувалась від "Солідарність правих сил" і програла.

Покласти "найжирнішу" посаду на вівтар депутатської більшості у міськраді - рішення для Сергія Віталійовича доволі не просте. Віддавши "порошенківцям" стратегічний напрямок, він змушений буде також  прислуховуватись, коли не цілком танцювати під дудку, до "народнофронтівця" Заставного. Та  й не факт, що  крісло Дідича - це останнє, чого проситимуть "порошенківці" за відданість. Їхні апетити, як бачимо, зростають. До того ж, де гарантія, що дотримають слова у раді?

З іншого боку, посада Дідичу могла бути обіцяна Сергієм Віталійовичем ще під час виборів. А отже, заздалегідь існувала домовленість між Надалом і Заставним. Цікаво, які політчині сюрпризи ще чекають тернополян?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.