Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Отанніми днями на Тернопільщині дощить і падає мокрий сніг. Але для Служби автомобільних доріг погода «сприйтлива».

Принаймні, про це йдеться у звіті цієї служби на офіційному сайті ТОДА.

«Аварійна ліквідація ямковості на автошляхах державного значення практично завершена. З березня дорожники планують розпочати поточні ремонтні роботи доріг та мостів.

«Сприятливі погодні умови дозволили розпочати аварійну ліквідацію ямковості з початку лютого і практично не зупиняти процесу роботи, – зазначив начальник Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик. – Працюємо на дорогах загального користування державного значення», – додає керівник.

За останній тиждень шляховики ліквідували аварійну ямковість на 2082 м2, а саме:

М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече – 1021м2

М-12 Стрий – Кіровоград – Знамянка – 361м2

Н-02 Львів – Тернопіль – 375м2

Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль – 325м2

Роботи продовжуються.

Варто нагадати, що при ліквідації аварійної ямковості враховуються погодні умови, роботи проводяться холодними асфальтобетонними сумішами з додаванням спеціальних добавок, які дозволяють працювати у холодну пору року та при низьких температурах. За якістю цих матеріалів слідкують працівники лабораторії, а за якістю виконаних робіт – спеціалісти з відділу контролю Служби доріг. Різкі перепади температури, надмірна вологость та перевантаження проїжджої частини призводять до передчасного руйнування автошляхів. Саме тому вчасна ліквідація аварійної ямковості дозволяє попередити утворення вибоїн та подальше руйнування дорожнього покриття. А основне – забезпечити безпечний рух транспорту та зменшити аварійність на автошляхах області».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.