Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Найближчими днями з партійним робочим візитом до Тернополя приїде голова партії всеукраїнське об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок, повідомляють місцеві ЗМІ.

Головна тема візиту лідера свободівців – створення “широкої протернопільської більшості” у міській раді “файного міста”.

За даними джерел, які заслуговують на увагу, лідер свободівців має намір висловити своє невдоволення з приводу тісної співпраці своїх однопартійців із представниками “Самопомочі”.

Як відомо, у Львові, свободівці та самопочівці є непримиренними конкурентами, а от у Тернополі депутати-свободівці тісно співпрацюють з представниками партії Андрія Садового. Хоча у Тернопільській міській раді є достатньо варіантів для створення широкої більшості, але без “Самопомочі”.

До речі, нещодавно голова фракції ВО “Свобода” у Тернопільській міській раді Роман Навроцький заявив про те, що ніякого конфлікту у депутатського корпусу із міським головою немає. Водночас, Навроцький зазначив, що мер Сергій Надал також є учасником “широкої протернопільської більшості”, яка зараз створена у міській раді.

Щоправда, якщо Олег Тягнибок виявить, що публічні заяви його тернопільських однопартійців фальшиві, то дістанеться їм за двома пунктами – і за співпрацю із “Самопоміччю”, і за конфлікт із мером Тернополя Сергієм Надалом.

Примітка ТТ. Нагадаємо, в Тернополі місцеві свободівці Роман Навроцький, Іван Сороколіт, Ігор Турський та інші останнім часом тісно співпрацюють з «садоводами» Грицишином, Шкулою тощо. І ця група претензійно називає себе «про тернопільською більшістю», хоча насправді, як пишуть ЗМІ, переслідує власні меркантильні інтереси…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.