Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тиждень тому місцеві й всеукраїнські ЗМІ з подачі поліцейських (а саме офіційний сайт правоохоронців був першоджерелом інформації зі схожим заголовком, згодом, щоправда, його поміняли, а інформацію доповнили подробицями і перепросили читачів за поспіх) опублікували інформацію про трагедію під кричущими заголовками на кшталт "... на Тернопільщині жінці собаки відгризли голову ... " тощо. ТТ про це також писав у матеріалі На Тернопільщині старенька загинула страшною смертю

Дівчата з "Ноєвого ковчегу" вчора і сьогодні знову навідувалися на хутір Шаварівку, де нещодавно стався трагічний випадок з літньою жінкою.

З'ясувалися цікаві подробиці. Там живе 12 собак, з них 8 сучок, половина з яких вагітні. Собак, окрім покійноі бабусі, доглядає її син, пан Ігор. Він на велосипеді приїждає їх годувати два рази в день. Собак їм підкидали, а ці люди дуже сердечні і вигнати бідолаг не наважувалися. Чоловік дуже плаче і побивається за своєю мамою.

А тепер головне. Ніхто нікого не загриз. Жінка померла від серцевого нападу, голову ніхто не відгризав, а було покусане обличчя. Чоловік пішов шукати маму ще вночі, знайшов в 4 ранку. Біля неї сиділи собачки, ніби охороняли. Виникає питання: навіщо було говорити неправду і роздувати таку ненависть до собак?

Ми, пересічні люди, з'ясували все за день, а наша жовта містечкова преса мусолила брехню цілий тиждень. Мерзенно! Кинули тінь і на бідного чоловіка, адже в соцмережах з нього зробили вбивцю.

Шановні кореспонденти! Справа вашої честі - написати правду. Можете звернутися до нас - відвеземо на місце події, познайомимо з паном Ігорем, покажемо собак-"людожерів".

Тепер звертаємося до небайдужих. Ми хочемо простерилізувати вісім собачок, які там живуть. Також, може хтось захоче допомагати з харчуванням пану Ігору, адже він збирає і здає картон, щоб їх прогодувати.

Вдячні всім дівчатам, які не побоялися "людожерів": Юлі Козіцькій, Оксані Бадло, Інні Совяк. 
Надіємося, ця історія буде мати щасливий фінал!

Телефони для довідок: 097-227-43-51, 067-350-99-72.

За інформацією ТОГО "Ноїів ковчег"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.