Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«На вході на територію Микулинецького кладовища встановили меморіальну табличку з іменами людей, які тут поховані та які мали стосунок до УНР! – пишуть тернополяни в соцмережах.

А от, нагадаємо, Мер Тернополя Сергій Надал разом з керівником «Креатор-Буд» Ігорем Гудою відпочивають в Італії

alt

На світлині: "провідні" на Тернопільщині зараз свободівці Стаюра (фото з його акаунту в соцмережі), Турський і Навроцький

А от ще один "активний" свободівець з нашого краю знайшов привід перейматися "великими проблемами" Кубані. Про що й пише сайт партії.

Через арешт громадян України Максима Михайлова і Тараса Карпюка у м. Невинномиськ Ставропольського краю Російської Федерації на черговій сесії Почаївської міської ради депутати одностайно ухвалили проект звернення до Президента України з вимогою стати на захист національних інтересів України та заарештованих українців. Про це 30 січня 2013 року повідомив ініціатор звернення, голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Почаївській міськраді Костянтин Красовський.

"Землі Кубані і Дону є етнічними українськими землями. На жаль, московська шовіністична влада на чолі з диктаторським режимом укотре своїми діями демонструє ненависть до всього українського. Наше ж завдання – стояти на захисті української нації, як у межах, так і поза межами нашої країни, як це роблять усі цивілізовані країни", – зазначив голова депутатської фракції ВО "Свобода" Костянтин Красовський.

У зверненні, зокрема, йдеться:

"Ми, депутати Почаївської міської ради, вкрай стурбовані тим, що 25 січня у місті Невинномиськ (Російська Федерація) було заарештовано двох громадян України Максима Михайлова і Тараса Карпюка. Телефонний зв'язок із ними перервався ще 24 січня. Окрім громадян України, міліція заарештувала 87 громадян Росії, серед яких 7 неповнолітніх. Усі вони були учасниками мирної акції до Дня Соборності України. Передумовами арешту стала зареєстрована заява місцевого активіста Володимира Новикова, громадянина Російської Федерації українського походження, на проведення акцій, приурочених до дня Соборності України, на Кубані. Як повідомили учасники акції з Невинномиська (Кубань), співробітники ФСБ забрали арештованих громадян України Максима Михайлова і Тараса Карпюка з місцевого відділку міліції та вивезли їх до управління ФСБ у Ставрополі.

Ми, українці, пам'ятаємо правління царської Московщини, бій під Крутами, репресії, тортури та три голодомори… Світ ввійшов у ХХІ століття, проте московська влада вкотре демонструє політику шовінізму по відношенню до свого та інших народів. Керівники Кремля успадкували людиноненависницький ген від своїх стін, що всмоктали в себе кров і душі мільйонів людей.

Вимагаємо від Президента України рішучих дій для захисту національних інтересів!"

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.