Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

- Я відразу казав Олексієві Кайді, що не буду просто сидіти, а робитиму те, що зобов’язаний, - каже в. о. голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський.

Про це він розповів журналістам. Натякнув також, що серед новацій - не лише банер із написом "Тернопільська обласна рада", який повісили у фойє, біля входу до зали засідань. Вже зроблені і перші кроки до модернізації роботи облради.

– Я почав працювати, подобається це чи не подобається, - каже пан Тарашевський, позуючи на тлі банера (див. фото – прим. ред.). - Нарешті тут повісили банер. Про це говорилося більше двох років. Але якось руки не доходили зробити. Говорили про Інтернет в залі через Wі-Fі. Він сьогодні є. Ми будемо далі працювати з депутатами. Я буду їх запрошувати на наступному тижні, щоб ми попрацювали над правилами звітності депутатів.

Сергій Тарашевський вважає, що всі знають і розуміють: звіти повинні бути.

- Але ми не узгодили правила, коли, де і як депутат Тернопільської обласної ради повинен звітувати перед громадою, - наголошує він. – Про це треба подумати…

Крім того, пан Тарашевський покаявся перед всіма, що спершу погодив із депутатами проведення сесії облради 25 січня, а потім "передомовився" на 31 число. Бо це попросила зробити свободівка Марія Чашка. Втім, правильно узгодженою була лише перша дата сесії.

До речі, інтернет-критику свободівців щодо некомпетентності своїх заяв в. о. голови Тернопільської обласної ради сприйняв із гумором. Мовляв, вони мене назвали дурним, але це - не так. На доказ пан Тарашевський зацитував документи, які доводять його правоту, повідомляють "20 хвилин"

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.