Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нагадаємо, останнім часом місцеві ЗМІ рясніють повідомленнями про те, що невідомі особи в Тернополі  (чи то за розпорядженням міського голови Тернополя Сергія Надала, згідно з яким відповідні служби мали навести лад з безпритульними псами в місті, але невірно протрактували зміст вказівки і почали отруювати тварин, чи то «вороги» мера таким чином «підставляють» його), безжально і по-варварськи винищують собак.

І от днями собака, як пишуть деякі ЗМІ, напав на дівчину в центрі Тернополя. І під час укусу зламав собі зуби.

Про це розповів завідуючий травматологічним відділенням лікарні швидкої допомоги Тернополя Борис Майка, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

“Потерпіла розповіла, що на неї напала зграя собак. Поки вона відганяла двох собак, третій вкусив її за ногу. Коли рану почали дезінфікувати, то побачили, що там є собачі зламані зуби”, – сказав лікар.

Після хірургічного втручання залишки ікол були видалені, пацієнтку щеплено, вона проходить медикаментозний курс.

    

 

 

Коментарі  

 
+3 #2 Василь Петроивч 04.03.2013 07:35
Надал не міг дати вказівки вбивати, бо то порушення закону. І ніхто інший не має права цього робити, якщо не хоче криміналу
Цитувати
 
 
+1 #1 вова правда 04.03.2013 07:00
інтересна в нас редакція собаки покусали дівчину а наша редакція радіє бо знов має як обісрати мера.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.