Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тепер кожен тернополянин, збираючись на громадські заходи, має остерігатись за своє здоров’я, а то й життя.

Такими стали невеселі реалії громадсько-політичного життя Тернопіллля, а саме події 4 березня на п’ятому поверсі адмінбудинку тернопільської обласної ради. Подумалось, якимось сюрреалізмом віє від мізансцени: народний депутат, обраний громадою краю, котрий мав би писати і приймати справедливі закони, дбати про громаду, лобіювати її інтереси, натомість підступно нишком товче людину по хворій, нещодавно зламаній, нозі, а потім лупить по обличчі - жорстоко, до крові, вибиваючи зуб.
Багато років (старше покоління це добре пам’ятає) ми усі прагнули до того, щоб наше суспільство вирізнялось розмаїттям думок, поглядів, політичних течій. Ми
ненавиділи «керівну та спрямовуючу силу компартії». Наші діди й прадіди, наші батьки дорого заплатили тоталітарному режиму своїми життями, покаліченими долями за право мати власну думку та бути вислуханим. То за яким правом одна політична сила –ВО «Свобода» - вирішує, що тільки вона єдино правильна, що правда на її боці, і лише її речники мають право на голос.
Після побоїща, влаштованого нардепом, після істеричного лементу, піднятого
представниками «Свободи», можемо для себе відповісти, що ці «герої» послуговуються та сповідують саме це єдине право – кулака та горла, і чим грубший кулак, чим міцніше горло –тим сильніше їх право.
Тож тим тернополянам, переконання яких не у всьому збігаються із свободівськими, на думку цих «патрійотів», зась висловлювати свої погляди, - інакше до опонентів можуть застосувати фізичну розправу.
Неприємно, але доводиться констатувати, що до таких відверто тоталітарних засад скочується політична сила, котра позиціонує себе як демократична, а ще їй підспівують інші опозиціонери, не усвідомлюючи, що завтра цей навіжений кулак може обернутись проти них.
А може панове свободівці просто не знають, що «демократія дієва тоді, коли
спирається на свідомих та активних громадян, які взаємно визнають гідність і значущість один одного, вважають кожного іншого громадянина рівним собі».

www.facebook.com/groups/307205082717284/permalink/347129718724820/

Коментарі  

 
+2 #1 Славко 10.03.2013 13:08
уууу.... Сірьога остаточно скурвився
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.