Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

7 вересня у драматичному театрі відбудеться Тернопільський обласний форум молодіжного крила партії «УДАР Віталія Кличка». Передбачається, що окрім молодих політиків у заході візьмуть участь і їх старші колеги -  народні депутати від фракції «УДАР», котрі  після форуму проведуть брифінг. Також, окремі керівники «УДАРу» передрікають присутність на брифінгу самого Віталія Кличка, який звернеться із вітальним словом до однопартійців та дасть оцінку взаємовідносинам влади і об’єднаних політичних сил у Тернопільській області.

Чи відвідає Кличко Тернопіль цього разу побачимо у суботу. Вірогідність його візиту значна, адже на день нашого міста він вітав тернополян і стверджував, що йому хочеться «…повертатися сюди знову і знову...».

Але чи раді побаченню з Кличком будуть тернополян, які в минулому зустрічали його з квітами як національного спортивного героя, а невдовзі зустрічатимуть як політичного лідера?

Дане питання є досить непростим, оскільки, воно породжує думки, які не тішать. Зазирнувши в минуле, можна з легкістю помітити, що головними проблемами українського народу завжди були брак єдності, домінування особистих інтересів над державними, а також непрофесіоналізм політичних лідерів. І як недивно, більшість політологів вважає, що найбільш послідовно ці «славні» традиції сьогодні продовжує «УДАР», який, вочевидь, став заручником непомірних амбіцій свого очільника.

Очевидним це стало після заяви Віталія Кличка щодо висування своєї кандидатури на президентських виборах, зробленої ним на світовому конгресі українців. Всупереч усім попереднім обіцянкам про визначення єдиної кандидатури спільно з іншими лідерами опозиції, відкидаючи можливість проведення попередніх виборів за участю громадських та міжнародних організацій, фактично знехтувавши думкою виборців та потребою в узгодженості дій опозиційних сил, Кличко показав своє справжнє обличчя.

Для тих, хто уважно спостерігав за діяльністю «ударної» політсили, тай  і для соратників боксуючого «лідера» ця заява не стала одкровенням. Кличко постійно показував свою непослідовність, дистанціюючись від опозиційних політ сил, про об’єднання з якими безапеляційно заявляв і водночас систематично ігнорував участь у заходах акції «Вставай, Україно!», що мали ми змогу побачити і у Тернополі. Щодо партії «УДАР», то її послідовність добре описує приказка: «не обіцяв нічого -  нічого й не роблю». Пасивність фракції у Верховній Раді гармонійно відтіняє агресивний саботаж блоку Кличка у Київській міській раді, який не голосує навіть за однозначно позитивні, життєво необхідні киянам рішення. На думку Ірен Кільчицької, екс-заступника мера Києва, причина такої поведінки «просто щоби не бути зі всіма», тобто Кличко з легкістю жертвує інтересами виборців задля підкреслення власної опозиційності.

Цікавою ілюстрацією егоїзму та популізму політика буде той факт, що попри спільний із братом статок у 47,7 мільйонів доларів (за оцінкою журналу «Фокус», 2011 рік) та заклики до здорового способу життя, Клички не гребують заробляти виробництвом слабоалкогольної продукції, основними споживачами якої є підлітки. Відповідальна за це компанія "Алкотрейд", розміщена у Жашкові Черкаської області, що випускає продукцію під торговою маркою Shake, про що неодноразово писали ЗМІ. І не варто забувати, що свого часу боксери були "обличчям" пива "Чернігівське."

Що тут вже казати про послідовність політичної позиції?

Цей політичний портрет звичайно ж накидано грубими мазками, які не відображають усієї суті, окремих обставин та глибини унікального для України явища - Віталія Кличка, який одночасно є і легендою спорту міжнаціонального масштабу, і політичним  діячем, керівником партії. І якщо сумніви, які виникають з приводу його доброчесності і порядності є безпідставними, сподіваємось він успішно розвіє їх у суботу на Театральному майдані.

До речі, останній анонсований приїзд Кличко до Тернополя весною цього року так і не відбувся, про що ми писали в статті Міліція в Тернополі забрала рожевого кролика від гріха подалі (фотофакт).

Тоді приїхали на мітинг опозиції тільки Тягнибок та Яценюк, а боксер, казали, захворів…

Тернопільський тиждень

     alt     

На фото: Театральний майдан в Тернополі в жовтні минулого року був заповнений вщент під час візиту/виступу Кличка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.