Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кілька днів тому на зборах міського активу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у члени партії прийняли нового бійця – депутата Тернопільської міської ради Баб’юк. До того у муніципалітеті  разом із Михайлом Джусом вона представляла Українську Народну партію. Рекомендував пані Марію особисто мер Сергій Надал. Голосували «свободівці» одноголосно.

Керівник Галицького коледжу вважалася «просвободівською» вже тривалий час. Найперше: Марія Баб’юк очолює освітній заклад комунальної форми власності. Майже під час всіх голосувань у міськраді колишня УНП-істка підтримувала позицію більшості. Підтримувала і всі масові заходи, організовані під патронатом Сергія Надала: як то різноманітні марші вулицями міста, чи якісь урочисті збори. Студенти коледжу туди зганялися «по списку».

Та коли цього року УПН «спочив у Бозі», об’єднавшись з Рухом, Марія Баб’юк не брала активної участі у цих процесах. Вона перекинула свою увагу на ВО «Свобода».

За таке політичне перебіжництво Марія Баб’юк вже у червні цього року отримала перші дивіденди: Сергій Надал включив один із дворів на її окрузі у перелік для капітального ремонту. А їх на місто назбиралося лише три.

На завадили «свободівцям» і скандальні моменти з біографії директорки Галицького коледжу. У кінці минулого року її звинувачували ледь у работоргівлі. А саме у тому, що вона налагодила практику відправлення своїх студентів на практику у Болгарію. Там у них невідомий чоловік забирав паспорти і за виконані роботи нічого не платив. Молодь обходилася лише харчуванням. До того ж, направлені у Болгарію мали сплатити по 140 євро за візу. Хоча у посольстві цей папірець видається безкоштовно. Після розголошення справа затихла, пише За Збручем

Примітка ТТ. Тепер стає зрозуміло, чому одне з приміщень Галицького коледжу в Тернополі так охоче віддавали фактично безкоштовно для регулярних зборів місцевих свободівців.

Останнє з таких "збіговиськ" тягнибоківців, на яке запрошував безпосередньо Роман Навроцький, відбулося днями в лекційній аудиторії коледжу. Ось так пані Бабюк проторила собі шлях до "суперпатріотичної"  "Свободи"...

Просто диву даєшся, як жіночка в роках вміє пристосовуватися до реалій сьогодення, щоб тільки побути при владному "кориті"...

 

 

 

Коментарі  

 
-3 #1 Марян 19.09.2013 22:14
За Бабюк голосують реальні живі люди. Вона мажоритарник! Пропоную редактору "ТТ" спробувати виграти в неї вибори на окрузі. Слабо?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.