Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже давно писали в одній з статей, при цьому саркастично припускаючи,  що Вулицю Симоненка в Тернополі відремонтують після того, як у місті зміниться влада,  І зауважували на фактах,  що ця вулиця, Симоненка,  мала бути капітально відремонтована ще у 2010 році.

Схоже, що саме після нашої тодішньої публікації міський голова Сергій Надал згадав все та вирішив загладити свою вину перед десятками тисяч тернополян, що живуть у цьому мікрорайоні та щодня терпіли через дорогу, яка вся була у вибоїнах.

Тому ремонт розпочався, а пан Надал у властивій тільки йому манері надмірної зухвалості пообіцяв, що роботи завершаться до 15 вересня, однак потім термін здачі робіт перенесли на два тижні.

З першого жовтня тернополяни мали би оцінити якість капітально відремонтованої та розширеної вулиці Симоненка.

Сьогодні вже 4 жовтня, а обіцянку міського голови ніхто не спішить виконувати.

Як нам неофіційно пояснили чиновники в міській раді, завершити роботи вони могли ще в перший день місяця. Щоб вкластися в термін, асфальт стелили навіть на свято Віри, Надії, Любові, хоча надворі накрапав дощ.

Але потім була вказівка припинити роботи і почекати, допоки пан мер повернеться з відпустки, оскільки він сам хоче бути присутнім на урочистому відкритті відремонтованої вулиці.

Тепер всі чекають, коли ж нарешті Сергій Віталійович наніжиться під сонцем десь за кордоном, а перед його приїздом встелять верхній шар асфальту, відсутність якого зараз є формальною причиною, чому роботи не завершені.

А тим часом тернополяни кажуть, що вулиця  Симоненка має всі шанси повторити долю вулиці Тарнавського. Декілька років тому її також не встигли доробити і вона простояла всю зиму зі знищеним асфальтом та у ямах по коліно.

Цю вулицю навіть називали імям тодішнього мера Романа Заставного, пригадуючи йому відверто безгосподарський крок.

Напевне Сергія Надала це нічому не навчило.  Нажаль...

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+3 #3 Тамара 13.10.2013 17:39
Хіба це реконструкція??? Кінцева зупинка вул. СИМОНЕНКА зруйнована, тротуар жахливий....ніяких дорожніх знаків немає, огорожі.........
Цитувати
 
 
-3 #2 Рома 05.10.2013 13:44
Тиждень туди, тиждень сюди не розходиться. Нижній шар має влягтися, щоб верхній потім не плив. Головне, що Надало зробив Симоненка, як і обіцяв.
Цитувати
 
 
-3 #1 Марян 04.10.2013 20:36
Оце собі гонить "ТТ". Пацани, та у вас манія величі :)
А причому повернення Надала? Ви думаєте, що стрічку буде перерізати??? Що міняє чи є Надал чи ні? Однаково це ж за його каденції відбувається!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.