Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що щойно спілкувався з командиром корабля «Тернопіль» Максимом Емельяненко, і той повідомив, що ситуація значно погіршилася – моряки уже не мають доступу до суші, відповідно не можуть придбати ні харчів ні води.

«Мав з ним розмову, каже, що ситуація помінялася категорично в гіршу сторону, два підступи до причалу перекриті якимись людьми в формі і зі зброєю – їх повністю відрізали від суші, є прохання від командира і екіпажу максимум поширити цю інформацію в ЗМІ, щоб хоча б якось вплинути, - відзначив Сергій Надал. - На борту корвету «Тернопіль» зараз 85 моряків та командир».

Тернопільські діти зробили морякам подарунки і хочуть передати їх для моральної підтримки екіпажу корвету «Тернопіль».

«Діти хочуть хоч якось допомогти морякам, тому власноруч виготовили подарунки, також сьогодні є картковий рахунок одного із членів екіпажу, куди ми збираємо кошти – дякуємо також представникам майдану, які пожертвували гроші, приватним підприємцям та звичайним небайдужим тернополянам. Ми закупимо усе необхідне на потреби моряків та продумаємо спосіб яким чином їм усе це передати, - підсумував міський голова Тернополя».

Коментарі  

 
-1 #2 Правоох. Тернополя 05.03.2014 21:24
І хто ж це підписується замість В. Сака? Навіть стиль його не зміг повторити. За два роки, що з ним пропрацював, не чув такої безграмотності. Та й текст написан з помилками. Чи слабо підписатися своїм ім'ям?
Цитувати
 
 
-1 #1 Віктор Сак 05.03.2014 16:02
"Діти хочуть допомогти морякам..." Як не встидно Надалові та його свободівцям! Якщо купити собі і Каменеві церковний орден, то гроші брали з "общака", а як допомогти рідному флотові, то діти. А совість де? і чи була вона коли-небуть в Надала та Камінського. Дайте з "общака". Настає судний день, кайтеся нелюди.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.