Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як стало відомо, минулого четверга рідна сестра народного депутата України Володимира Бойка Наталія Ковальська прочекала близько трьох годин, аби потрапити на прийом до ще одного нардепа – Олексія Кайди. Вона разом із сусідами просила допомогти у вирішенні земельних питань, які перебувають поза округом «свободівця» Кайди і потрапляють у «зону впливу» її згаданого найближчого родича.

Минулого четверга народний депутат України Олексій Кайда приймав громадян у культурно-діловому центрі «Україна». Традиційно з 10:00 під кабінетом «свободівця» влаштовується довжеленна черга бажаючих. Аби швидше розповісти про свої проблеми, люди приходять ще з самого ранку, задовго до початку.

Як розповіли очевидці, серед великої кількості людей в «Україні» бачили і сестру народного депутата України від ВО «Батьківщина» Володимира Бойка. Пані Наталя Ковальська разом із сусідами вже тривалий час шукає можливість вирішити проблему із земельними ділянками біля своїх будинків на вулиці Бригадній у Тернополі. Люди не можуть вже протягом більш як 20 років оформити право на користування городами, які обробляли. Тепер у землі з’явилися нові власники. Традиційно, попередні користувачі почали пред’являти свої права. Та відповідних документів показати так і не змогли.

Для інформації, вулиця Бригадна входить у мікрорайон Кутківці, який разом і Пронятином не входить в округ Олексія Кайди. Ці два колись села, а тепер райони Тернополя, були частиною виборчого округу №165, депутатом від якого є Володимир Бойко.

Напевно, давній «бютівець» Бойко не може допомогти навіть власній сестрі. На даний момент пан Володимир повідомляє через соціальну мережу «Фейсбук», що разом із колегою Михайлом Апостолом (Теребовлянський мажоритарний округ №166) захищає фермерів у Миколаївській області, пише За Збручем

Згодом на офіційному сайті ТОО ВО «Батьківшина» народний депутат Володимир Бойко оприлюднив свою позицію стосовно цієї ситуації.

Народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко заявив, що немає наміру використовувати свої депутатські повноваження для допомоги своїм рідним.

Про це нардеп повідомив, реагуючи на появу у деяких інтернет-виданнях інформації про те, що його рідна сестра звернулась за допомогою до депутата від іншої політичної партії.

– На жаль, практика діяльності багатьох народних депутатів діючого та попередніх скликань зводиться до власного збагачення та покращення життя своєї сім’ї, – каже Володимир Бойко. – Одним із принципів моєї роботи є уникнення подібних випадків.

Як повідомив нардеп, йому справді відомо про проблему жителів вулиці Бригадна в Тернополі, де проживає його рідна сестра Наталія Ковальська. Нажаль, в даний час чиновники не зважають на те, що люди на законних підставах користуються землею із середини 80-х років минулого століття та роздають наділи у приватну власність. Подібний випадок трапився, для прикладу, в Бережанах, де депутат відреагував належним чином в межах своїх повноважень.

– Саме тому, щоб уникнути звинувачень про мою особисту зацікавленість, я надав роз’яснення та організував розгляд звернення своїм колегою по фракції, який також представляє Тернопільщину, – пояснив депутат. – До представника ВО «Свобода» жителі вулиці Бригадної звернулись із власної ініціативи, адже сьогодні саме ця політична сила, маючи абсолютну більшість депутатів у міській раді та свого міського голову, розпоряджається земельними ділянками в межах міста Тернополя.

Володимир Бойко наголосив, що і надалі не буде використовувати власний депутатський мандат для допомоги своїм рідним.

Окрім цього, нардеп висловив побажання журналісту, жителю мікрорайону Пронятин, який поширив цю інформацію, визначитись із тим, яку ж політичну партію він представляє – Партію Регіонів чи її опозиційного сателіта.

«Така інформація навмисно подається спотворено численними опонентами «Батьківщини», які не здатні працювати задля досягнення результату, а займаються виключно поливання брудом представників нашої політичної сили», – заявив Володимир Бойко.

            

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.