Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Петро Гоч здивований “нахабністю” журналістів та звичайних громадян, котрі хочуть знати звідки в чиновника з річним прибутком в 92 тисячі гривень(данні декларації про прибутки) взявся автомобіль який коштує приблизно 1-2 мільйони (!!!)гривень.

Він збрехав журналістам з УНІАНу, що пояснить звідки ж в нього Porsche Cayenne. Єдине, що отримала громадськість це коментар, зміст якого в кількох словах – “це не є справа державної ваги”. Його підлеглі, директори департаментів – “слуги народу” відмовляються прийти на мою радіопередачу  “Насправді”, та сказати людям правду!
Тобто вони вважають журналістів і звичайних людей ідіотами, котрі не здатні помічати такого свинства!
Коли за рахунок корупції купують джипи це якраз державна справа! Ми не маємо забувати з якої він партії, на наступних виборах він і його партія мають стати “політичними трупами”!
Обурює не лише сам факт корупції, а й те, що регіональський корупціонер навіть не виправдовується у зворотному.

Йому однаково, що думають люди. До того ж він сам приклав руки до того, щоб вони думали менше. За його безпосередньої участі на Тернопільщині було закрито 20 шкіл, в супереч рішенню Тернопільської обласної ради, яка ввела мараторій. Своїми діями вони ще раз підтверджують, що Партії регіонів потрібне бидло, а не громадяни, котре за пакет гречки будуть голосувати за моральних уродів та злодіїв з їх списку. Котре буде мовчки сидіти, замість того щоб виходити на протест коли вони тягнутимуть на другий строк “гопника” - цитує депутата Тернопільської облради Степана Барну Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.