Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляють місцеві ЗМІ, міський голова Тернополя Сергій Надал знову у відпустці і скоріше за все ніжиться на пляжах в південних країнах. Нагадаємо, ТТ писав як Мер Тернополя Сергій Надал повернувся з пляжів у Домініканській республіці і відразу одів вишиванку (фото)

Сьогоднішній термін відпустки свободівця Сергія Надала невідомий. На сайті міськради немає жодних розпоряджень про відпусткучи про його відрядження тощо. Подейкують, що мер виїхав з Тернополі через кілька днів після останньої сесії міськради і повернеться аж перед Покровою. Хоча за нашою інформацією він буде в місті вже з початку минулого тижня.

А тим часом кращих працівників туристичної галузі відзначили з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні у міськраді. Секретар міської ради Ігор Турський вручив винуватцям зібрання грамоти та цінні подарунки.

«Ви – люди, які втілюють мрії в життя, - зазначив Ігор Турський, звертаючись до гостей. – Спасибі за те, що допомагаєте нам розвивати місто. Тернопіль має хороше розміщення та багато конкурентних переваг серед багатьох інших міст. Ми розвиваємо туризм в різних напрямках – і сакральному, і історико-архітектурному, і спортивному, якого нема в багатьох містах. Спасибі вам за вашу клопітку щоденну працю. Завдяки вам відбувається співпраця з закордонними містами і вона є доволі вдалою. Бажаю вам успіхів, достатку та добра у всіх ваших починаннях, радості та здоров’я вашим сім’ям».

Тож, за вагомий внесок у розвиток туристичної галузі міста Тернополя та з нагоди професійного свята привітали 11 тернополян.

За словами начальника управління стратегічного розвитку міста Юрія Дайнеки, міська влада робить все можливе, аби туризм став провідною галуззю у Тернополі. Зокрема, рішенням сесії у червні цього року створено туристично-інформаційний центр. Директором призначено депутата облради Назара Яворського. 21 вересня сесійним рішенням виділили приміщення для центру – у школі №4, що на Грушевського, 2. Засновником центру є міська рада.

Створили його з метою сприяння туристичній діяльності в Тернополі, підтримки розвитку малого бізнесу у галузі туристичної інфраструктури, розробки та просування туристичних продуктів Тернополя на внутрішньому та міжнародному ринках, створення та розвитку туристичних інформаційних технологій та комп’ютерних систем. Незабаром діятиме в Тернополі і туристичний портал TernopilTravel.com, де можна буде ознайомитися з усією інформацією, корисною туристам.

Ігор Турський заохотив присутніх  у залі ділитися ідеями щодо розвитку центру, порталу та розвитку туристичної сфери у Тернополі в цілому.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.