Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як вже повідомлялося, у неділю, 29 вересня в місті Тернополі сталася резонансна дорожня пригода, у якій загинула п’ятнадцятирічна дівчина.

ВЕРСІЯ МІЛІЦІЇ. Смерть учениці викликала обурення у багатьох людей. Окремі свідки події могли вчинити самосуд над двадцятидвохрічним водієм. Завдяки професійним діям працівників міліції запальних молодих людей вдалося заспокоїти. Винуватця дорожньої пригоди правоохоронці затримали.

Близько двадцятої години вечора на проспекті Злуки десятки місцевих мешканців стали свідками резонансної аварії. Безробітний тернополянин, керуючи автомобілем «БМВ-320», злегковажив, не вибрав безпечну швидкість руху та наїхав на нерегульованому пішохідному переході на дівчину із села Оліїв Зборівського району. Іномарка зупинилася за декілька метрів від місця наїзду на неповнолітню. На жаль, першокурсниця Тернопільського СПТУ №3 від отриманих травм загинула.

Смерть першокурсниці у людному місці обурила мешканців прилеглих багатоповерхових будинків. Окремі люди, співчуваючи родині загиблої, хотіли вивести водія із салону автомобіля та розібратися, що стало причиною аварії. Вчинити самосуд їм не дали правоохоронці. Перехожі висловлювали міркування, що водій вчинив дорожню пригоду у стані алкогольного сп’яніння. Міліціонери заспокоїли людей, забрали водія у медичний заклад, де лікарі взяли у нього забір крові та провели медичне освідчення на визначення стану алкогольного сп’яніння винуватця події.

Слідчі ретельно зафіксували факт дорожньо-транспортної пригоди, вживши заходів для збереження доказів. Автомобіль міліціонери доставили на арештмайданчик. Водія затримали, подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. За порушення правил безпеки дорожнього руху законодавством передбачене позбавлення волі строком від трьох до восьми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами до трьох років.

Слідчі встановили, що це далеко не перше порушення горе-водія. Цьогоріч працівники ДАІ за недотримання правил дорожнього руху тричі складали протоколи на винуватця дорожньої аварії.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРОКУРАТУРИ. Хід розслідування ДТП внаслідок якого загинула 16-річна дівчина контролює прокуратура області

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце на проспекті Злуки в місті Тернополі

Дорожньо-транспортна пригода на проспекті Злуки в місті Тернополі трапилась 29.09.2013 року близько 20 години.

Водій автомобіля «БМВ-320», який належить йому на праві приватної власності, на неврегульованому пішохідному переході вчинив наїзд на ученицю першого курсу СПТУ №3 міста Тернополя. 16-річна дівчина від отриманих травм загинула на місці події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія затримано.

Досудове розслідування проводиться слідчим управлінням УМВС України в Тернопільській області. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою області.

ІНФОРМАЦІЯ в ЗМІ. Василина Павшик, яка вчора стала жертвою страшної аварії, ще напередодні ДТП відвідувала соціальні мережі. Останнє, що вона написала на своїй сторінці – «Бережіть любов – якщо вона взаємна… Бережіть дружбу – якщо вона вірна… Бережіть батьків – вони у вас одні…».Сьогодні на стіні у соціальній мережі «Вконтакті» – десятки повідомлень від друзів і людей, які не знали дівчини: «Хай з Богом спочиває…».

До речі, до кореспондента За Збручем звернувся очевидець аварії, який стверджує, що водій BMW ледь стояв на ногах: «Я просто шокований, коли бачу, що зараз усі інформаційні сайти пишуть, що хлопець був тверезий. Аякже, тверезий, та він ледь на ногах стояв! І їхав з шаленою швидкістю».

Відзначимо, що на дорозі в тому місці відсутня відповідна розмітка. Про наявність пішохідного переходу свідчить лише знак.

На місці подій перебував водій на сірому ВМW, котрий і став винуватцем смерті юнки.

Навколо зібралося більше пів тисячі людей. На місце прибув начальник Тернопільського міського відділу внутрішніх справ полковник міліції Олександр Хілюк та заступник начальника УМВС України в області Василь Облещук. У присутності Олександра Хілюка громаді озвучили прізвище водія авто – Ригель.

Люди стверджують, що при здачі тесту на алкоголь результат був 1,6, тобто водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Для того, щоб контролювати дотримання законодавства, у відділок з водієм поїхало троє представників громади.

Згодом стали відомі нові подробиці ДТП. Як виявилося, швидка приїхала з запізненням 15 хв. Перше авто зламалося, тож його підмінили колеги, які їхали з центру, хоча є станція швидкої поряд, на Канаді.

Свідок ДТП каже, що коли сталася аварія, водій Михайло Ридель вийшов з авто і бився головою об асфальт з криками: «Що ж я наробив!», та його швидко забрали.
Також у хвилини, коли сталася ДТП, поряд на таксі проїжджала лікарка, вона намацала пульс дівчини. Та через затримку карети швидкої на рятівну допомогу дівчина так і не дочекалася.

За інформацією, рідний дядько водія, який скоїв смертельну ДТП – колишній начальник районного Бучацького управління МВС Богдан Соловський. Крім того, рідною сестрою водія є перша дружина заступника мера Камінського.

                    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.