Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У 21 столітті, коли інформаційні технології стрімко розвиваються, потрібно встигати все - пізнати світ у всіх його фарбах. Саме завдяки вашому каналу тернополяни можуть бачити рідне місто з різних його куточків, з різних точок зору. Тому дуже приємно, що є люди, які своєю працею показують нам Тернопіль у найрізноманітніших картинах. Завдяки вашій натхненній праці ми можемо пройтися вулицями міста, не виходячи з дому, побачити, як граються діти, працюють тернополяни, ремонтуються дороги, будуються нові об’єкти. Тобто побачити наше місто у всій його красі, дізнатися про його проблеми, порадіти за його успіхи.

Спасибі за те, що ви творите інформаційний світ Тернополя - насичений, цікавий, простий і доступний кожному. Ви – різносторонній, неординарний канал, який створює тернополянам по-справжньому цікаве та яскраве життя.

Хочу побажати вам удачі, аби ваші ефіри і передачі мали величезну аудиторію, завжди були сонячними і життєрадісними! Чотири роки – це ще не зрілий вік, але дуже перспективний. Це видно з ваших креативних творчих задумів, незвичайних підходів до роботи, ексклюзивних телепередач та інтерв’ю з відомими людьми міста. Життя – різнобарвне і саме тому прекрасне - це кожного дня доводять тернополянам чудові ведучі, журналісти, оператори, технічні працівники каналу ІНТБ. Ви – єдина, об’єднана спільною метою команда, варта поваги та визнання. Тож нехай ваші натхненні ідеї завжди знаходять вдалу форму для реалізації, приносять задоволення та користь глядачам. Невичерпних творчих сил вам, наснаги, добра та всіляких гараздів.

З повагою, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Це вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди, як пише на сайті міськради,  4-ї річниці заснування телеканалу ІНТБ.

Тут варто зазначити, що прес-служба мерії, а отже і пан Надал, вкотре помилилися. Адже 4 роки тому не заснували канал, бо він почав мовлення ще в червні 2007 року, а в жовтні 2009, тобто чотири роки тому,  відбувся ребрендінг телеканалу.

Як би там не було, а Тернопільський тиждень приєднується до привітань і бажаємо друзям-телевізійникам з ІНТБ всіх гараздів, а каналу - подальшого розвитку і  вдячних глядачів:)

Коментарі  

 
+2 #2 винуватці свята 02.10.2013 10:55
Дякуємо Тернопільському тижню за побажання! :lol: а "колезі" за такі слова :-)
Цитувати
 
 
+2 #1 колега 01.10.2013 21:50
ви молодчинки:)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.