Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали в статті Ексклюзивно про те, що говорив у Тернополі Тягнибок про Надала і Кайду, що нещодавно у в нашому краї побував лідер свободівців. На закритому і засекреченому зібранні партактиву Тягнибок наговорив багато, без перебільшення, скандального. І про це ТТ ще писатиме.

А сьогодні подамо тільки фрагмент вказівки лідера свободівців.

Перепитавши, чи в залі присутні виключно члени партії, пан Тягнибок пояснив, що говоритиме він багато і різного. Але застеріг однопартійців, що з того всього вони мають відфільтрувати, що саме говорити людям, а про що з того, що він «віщає», краще мовчати.

«Я вам, товариство, розказую такі речі, які назовні не можу розказувати. Я просто сподіваюся, що ви інформацію отримаєте, сформуєте для себе певну думку, але відфільтруєте то що можна говорити назовні... і в газетах того не пишіть ... я це розказую для того, щоб ви потім зібрали активи ваших районних і міських організацій, і їх налаштували на подальшу боротьбу...» - радив Тягнибок з поміж іншого. Хоча й підкреслив, що і рядовим партійцям не варто знати все з того, що він розповідає «еліті»...

До речі, про те, як Олег Тягнибок, партія якого при владі на Тернопільщині, Львівщині та Івано-Франківщині характеризує галицьку інтелігенцію, а точніше кажучи – як лідер свободівців обзиває цих людей – читайте і слухайте згодом на нашому сайті.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #5 Тернополянин 11.10.2013 17:21
А що він сказав про свого партайгеноссе Надала??? Він явно на свободівця не схожий.А то б за його "ініціативи" в Тернополі мала б прокуратура щось вже сказати... А прокурори явно не зі СВОБОДИ!!!
Цитувати
 
 
+4 #4 учасник 06.10.2013 11:50
тягнибакс не говорив про хоптяна, він ляпав про саме інтелигенцію, але дочекаємося інформації про це
Цитувати
 
 
+5 #3 Северин 06.10.2013 11:46
Цитую Марян:
А кого конкретно "Тернопільський тиждень" називає галицькою інтелігенцією? Хоптян - це інтелігенція? А хруні, котрі підтримують Януковича на виборах призедента?

на жаль після "регіонів" та "псевдосвободівц ів" такий прошарок як інтелегенція в нашому краю "пропав" залишились "бикота" і "хруні"
Цитувати
 
 
-3 #2 Марян 05.10.2013 19:26
А кого конкретно "Тернопільський тиждень" називає галицькою інтелігенцією? Хоптян - це інтелігенція? А хруні, котрі підтримують Януковича на виборах призедента?
Цитувати
 
 
-3 #1 ??? 05.10.2013 13:48
Таки где скандал?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.