Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вікіпедія пояснює - Інтелігенція (від лат. intelligentia; рос. интеллигенция — імовірно з пол. Inteligencja) — суспільний прошарок, соціокультурне співтовариство; у широкому розумінні — люди розумової праці, що заняті у різних галузях культури, освіти, науки, охорони здоров'я, виробництва, і мають для цього відповідну освіту.

Під час свого останнього приїзду в Тернопіль лідера свободівців і його зустрічі з партійною «елітою»  Олег Тягнибок наговорив багато.

І при цьому черговий раз основний націоналіст, захисник незалежності та соборності України Олег Тянибок показав своє справжнє відношення до виборців, до людей, котрі довірились йому та очікують на хоч якісь позитивні зрушення у їх теперішньому нелегкому житті. Та ще й до кого? До представників галицької інтелігенції. Цікаво, як же Тягнибок у такому разі висловлюється про простих українців: робітників, селян …???

«Питання євроінтеграції має помогти йому (Януковичу - прим.ТТ), отримати голоси тут, зокрема на Західній Україні, Згадаєте мої слова, - віщав Тягнибок партактиву, - наша зацопана галичка інтелігенчія (це не ми так безграмотно пишемо, це саме так вимовляв лідер партії – прим.ТТ), оті галицькі хруні, які завжди моляться на владу, будуть так облизувати п’ятки Януковичу, що такого ще не було навіть і за часів Кучми чи якогось іншого президента… Ви згадаєте мої слова, що вони зараз почнуть лепетати,  про то який Янукович євроінтегратор, назвуть його, стовідсотково, якщо не Мазепою, то Володимиром Великим (при цих словах свого вождя дехто зві свободівців улесливо посміявся – прим.ТТ), який вибирав, вибирав і вибрав…"

Після такої характеристики лідера свободівців галицької інтелегенції навіть писати більше не хочеться...

Нагадаємо, ми вже писали раніше про те, що говорив Олег Тягнибок під час свого останнього візиту до Тернополя в статтях:

Ексклюзивно про те, що говорив у Тернополі Тягнибок про Надала і Кайду

Як Тягнибок вчив свободівців Тернопільщини, що можна розповідати електорату (аудіофакт)

Тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+2 #1 Алексей 07.10.2013 12:03
Дорогая оппозиция! Одумайся и искорени со своих рядов этих фашистов, мы из – за них евроинтеграцию еще про**ть можем, нафига Европе страна, в которой при власти фашисты ! мы живем в 21 веке и нужно быть толерантными , а эти уродцы ЕС спугнут своими зигами, я думаю все поняли, что я про ВО «Свобода» говорил
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.