Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

11 жовтня у стінах Верховної Ради в черговий раз законотворчий процес поступився місцем «балагану». І хоч нічого поганого депутати не зробили, всього лиш розвішали у сесійній залі величезний червоно-чорний прапор та символіку УПА, однак, проведення сесійного засідання було зірване. Так само, як і було зірвано прийняття важливих для кожного українця законів: «Про державну підтримку наукоємних виробництв в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а особливо, «Про першочергові заходи щодо запобігання підвищенню цін і тарифів на житлово-комунальні послуги».
І питання тут не у символіці та ставленні до неї, а втому, що як для символіки, так і для будь-чого іншого є своє місце і час. Ніхто не ставить під сумнів героїку бійців УПА, але аж надто окремі депутати-свободівці почали спекулювати нею, втім, які іншими надбаннями істотко-культурної спадщини України. З даного приводу влучно зауважив лідер громадського руху «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко, перебуваючи 9 жовтня у Тернополі, що лише політики, які примітивізують діалог з людьми, обмежуючи свою діяльність питаннями ставлення до української мови, героїв УПА та європейського вибору, бо вони не хочуть відповідати на питання що і як робити... Але як бачимо, навіть і цих кількох фундаментальних,  проте досить вузьких питаннях свободівці або блукають, як в трьох соснах, або незрозумілим чином реалізовують чийсь потаємний задум.
Зокрема, ВО «Свобода» європейський вибір декларує лише на словах, а на ділі грає на руку тому ж Симоненку та Путіну. Мабуть ні для кого не є секретом, що майже всі львівські футбольні фанати є членами партії «Свобода» або її молодіжного «бойового крила» ГО «Сокіл». І яким же чином вони допомогли інтеграції України у європейське співтовариство? А дуже просто, 6 вересня на стадіоні у Львові під час поєдинку Україна - Сан-Марино, вони своєю поведінкою «зацікавили» представників контролюючого органу FARE (футбол проти расизму в Європі), які зафіксували численні порушення з боку українських фанатів (вивішені неонацистські банери, нацистські вигуки і рухи, расистські образи і т. д.). У результаті, за поведінку вболівальників національна збірна покарана, а Україна в черговий раз пролунала на весь світ, і це напередодні підписання угоди про асоціацію з ЄС.
А що далі?... Та все просто і прогнозовано.
14 жовтня в Тернополі, Києві, тай в інших містах України відбудуться факельні марші організовані «Свободою» з нагоди чергової річниці створення УПА, під час яких традиційно будуть порушені принципи європейської толерантності. Столичний же факельний хід очолять народні депутати від ВО «Свободи», а тому чергові вибрики їх побратимів, які обов’язково будуть (можна і не сумніватися), як найкраще проілюструють готовність українського парламентаризму до співіснування з країнами цивілізованої Європи в одному союзі.
От і виходить, що в той час коли Російський імперіалізм своїми найбруднішими та найпідступнішими заходами намагається зірвати підписання «вільнюських» угод, наші недалекоглядні політики, б’ючи себе у груди кулаками та розповідаючи на усіх кутка про свій «патріотизм», своїми конкретними діями ллють воду на млин Кремля і його прислужників.

Тарас Мельник

Коментарі  

 
+4 #2 Свідомий 15.10.2013 12:35
Як ще всі незрозуміли, що "Свобода" стала проросійською партією, там поливину депутатів купила Росі і регіони, Свобода як проститутки (хто більже заплатить тому і дасть "голоса і свої права")
Цитувати
 
 
+4 #1 Василий 14.10.2013 19:31
Думаю в Свободе козачков засланых не мало Они то и подставляют зту партию Свободе по моему надо провести внутрипартийную люстрацию иначе их ждет участь других партий о которых уже забыли
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.