Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відколи мер Тернополя Сергій Надал повернувся з чергової закордонної відпустки (про що ми неодноразово писали, зокрема в статті Поки Надал не відпочине до кінця - ремонт вулиці в Тернополі не завершать), його фактично не чути й не видно.

Ну прямо ніби підмінили пана Надала.

Тобто він, скоріше за все, є в місті. Адже розпорядження підписує, десь на концертах зявляється, і взагалі – щось робить і він, і його молода команда (як говорив свого часу колишній очільник Києва Черновецький).

Але зараз мова про те, що Надал – майже не ПІАРИТЬСЯ!?  Он відремонтовану вулицю Симоненка відкрили тихенько, без «понтів» у вигляді перерізання стрічок різного кольору. А в неї ж «вбухали» більше шести мільйонів бюджетних коштів!?

Та й прилеглу територію біля пам’ятника Шевченка вже нібито завершили реставрувати.

А шоу з відкриттям немає?

Такі речі насторожують.

Адже раніше пан Надал і його перший (хоча не факт, що вірний) заступник зі «слизькою» репутацією з Луцька Стемковський ой як любили порекламуватися навіть тоді, коли привід був дріб’язковий (згадати хоча б ситуацію, як помпезно Сергій Надал з «придворними» представниками ЗМІ відкривали якийсь там паркомат в центрі Тернополя).

А ось зараз все інакше. Тут може бути два пояснення щодо викладених конкретних фактів.

Або Сергій Віталійович перестав піаритися на тому, що робиться не завдяки йому, а виключно за кошти платників податків. І він це зрозумів врешті-решт. А тому скромно дистанціонувався від піару, і стає дійсно господарником, яким, власне і має бути господар-очільник міста.

Або…

Або йому просто соромно піаритися на тому, в чому він не дотримав власного слова й обіцянок.

Адже і вулицю Симоненка, і територію біля пам’ятника Шевченка (як і більшість схожих об’єктів у Тернополі)  ремонтували значно довше, аніж обіцяв мер Терноля...

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #8 Свідомий 26.10.2013 00:16
Автор правильно підмітив "Господар Тернополя", адже як ще можна назвати людину яка привласнила сама із своїми сателітами 50% м. Тернопіль, ніяк як "господар"!
Цитувати
 
 
+2 #7 Северин 24.10.2013 22:30
Цитую Марян:
Редактору "ТТ" може пора в мери податись? Він так добре розуміється що є добре і що погано. І точно зможе робити все вчасно. Вперед, пане редакторе! Покажи чи ти щось вмієш окрім жовчні статті писати.

Дякую за ідею!!!! Редактор ТТ свою роботу виконує професійно-і немає сумнівів що на посаді мера теж справиться на совість!!! (виборець не буде мати причин червоніти) чого не скажеш про "існуючого" Надала-та "гоп-компанію яка теж професійно грабує місто)))) а народ заслужив те що має....гей гей ...
Цитувати
 
 
+4 #6 Северин 24.10.2013 19:03
Цитую Віктор Павлович:
Надал вже достаньо зробив, щоб увійти в історію міста, як найефективніший мер. і нові рейтинги це підтверджують!

кожний народ а вірніше "виборець" має таку владу на яку "заслоговує"(хто Вам сказав шановний що наш виборець "мудрий" такому вибороцю одінь мавпу в шаровари і повірте проголосують!)) )))
Цитувати
 
 
-6 #5 колега 24.10.2013 13:54
Надалу ця стаття до одного місця. його підтримує 50% тернополян.
Цитувати
 
 
+6 #4 свабода 21.10.2013 21:12
точно. багато зробив. набережну продав. розцінки на землю підняв.для себе звичайно. третю лікарню перевів в комунальне підприємство. завтра грошей небуде - закриє. Доста Віктор Павлович. чи продовжити про досягнення патріота з великої дороги
Цитувати
 
 
+7 #3 обєктивно 21.10.2013 09:02
просто надал поняв.ю що піарся не піарся а толку з того не буде, свою репутацію він втратив, а тому й замовляє собі рейтинги, як ото останній від рейтингу :sad:
Цитувати
 
 
-7 #2 Марян 21.10.2013 08:12
Редактору "ТТ" може пора в мери податись? Він так добре розуміється що є добре і що погано. І точно зможе робити все вчасно. Вперед, пане редакторе! Покажи чи ти щось вмієш окрім жовчні статті писати.
Цитувати
 
 
-7 #1 Віктор Павлович 21.10.2013 07:46
Надал вже достаньо зробив, щоб увійти в історію міста, як найефективніший мер. і нові рейтинги це підтверджують!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.